Share |

Pánská kolekce šperků od DYRBERG/KERN

foto: DYRBERG/KERN

Ženy a šperky patří neodmyslitelně k sobě, ale jak je to s pány? Hodí se, aby se muž zdobil něčím jiným než hodinkami? Historie pánských ozdob je poměrně bohatá – od zdobení těla tetováním, přes nošení amuletů, náhrdelníků, kapesních hodinek či rodových prstenů. Tím vším muži ukazovali svoji movitost, rodovou příslušnost, či společenské postavení. Dnešní moderní muž staví společnosti na odiv spíše svoji osobnost a dobrý vkus. /GALERIE/
 
Kultovní dánská značka DYRBERG/KERN již dříve s úspěchem vytvářela pánské kolekce a letos se ke šperkům pro muže opět vrací! A nejedná se jen o hodinky, které patří k nejoblíbenějším šperkům mužského pokolení. Kolekce obsahuje také mnoho druhů pánských náramků vyrobených z různě upravené kůže a chirurgické oceli. Barevné osvěžení do kolekce přinášejí korálkové náramky vyrobené z ušlechtilých polodrahokamů, například z malachitu, tyrkysu, křemene, magnezitu a lávového kamene.
 
Celá kolekce se nese v tlumených barvách, které muži preferují – černá, ocelově šedá, pískově béžová, tmavě hnědá, světle i temně modrá a zelená.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.