Share |

Oživte svůj jarní outfit teniskami s mašlí od značky PUMA

foto: PUMA

Jaro je definitivně tady a s ním i každoročně se opakující dilema co na sebe. Odhoďte kabáty a bundy, zamkněte své boty s kožíškem a kozačky do skříně a nechte se inspirovat značkou PUMA, která pro toto období přichází s novými teniskami Suede Bow. Nosí je i modelka, herečka, aktivistka a PUMA ambasadorka Cara Delevingne.
 
Nová teniska tvarově vychází z osvědčeného klasického typu PUMA Suede a už jen její svěží lososová barva vás zaručeně dostane do jarní optimistické nálady. Prvek ženské něžnosti ji dodává saténová mašle na patě boty a také saténové tkaničky ve stejném odstínu. Pohodlná bílá gumová podrážka pak celek perfektně doplňuje.
 
Tyto boty z dílny PUMA si v romantických benátských uličkách vyzkoušela také modelka a česká ambasadorka značky Nikol Švantnerová, která se zúčastnila speciálního eventu. Akce byla určena pro ambasadorky značky z celého světa a jejím závěrečným vyvrcholením byla večeře se samotnou Carou Delevingne. Přesvědčit se o pohodlnosti něžných semišek mohly dívky v rámci několikadenního výletu, během něhož si prohlédly nejenom historické centrum Benátek, ale také přilehlý ostrov Burano, jeho barevné domečky a krajkovou dílnu, a také ostrov Murano s jeho sklárnou.   
 
PUMA Suede Bow budou v českých obchodech dostupné v Molo Sportu, Footshopu a BRANDS24 na začátku května.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.