Share |

Ostrovní scéna VILA Štvanice pořádá herecký ateliér pro každého

foto: pořadatel akce

V neděli 26. března od 11 do 17 hodin patří divadelní prkna ve VILE Štvanice všem nadšencům do herectví. Přijďte si osvojit základní dovednosti na ateliér Základy herectví.
 
Praktickým hereckým ateliérem pro začátečníky, mírně pokročilé i pouhé nadšence ve VILE Štvanice tentokrát provede kmenový režisér nezávislého divadelního souboru Geisslers Hofcomoedianten Petr Hašek. Skrze hry a jednoduchá cvičení proniknete k principům hereckého umění, uvolnění a radosti z návratu k dětské spontaneitě, která je vždy součástí divadla.
 
V rámci ateliéru se budete zabývat stavbou, principy a definicí dramatické situace, která tvoří základ každého divadla. Těšte se také divadelní cvičení na téma týmové spolupráce, komunikace a vnímání partnera.
 
Dílna je určena všem bez ohledu na věk, zkušenosti či předpokládaný talent. Naším cílem je si užít krásný den a objevit v sobě nové možnosti, ať už o nich víte, nebo je u nás objevíte.
 
Pro každého účastníka workshopu je připravena akce 1+1 vstupenka zdarma na vybraná představení ve VILE.
 
Kurzovné ve výši: 590/490 Kč zakoupíte v síti Goout.
 
Ateliér Základy herectví se koná v rámci pravidelných měsíčních workshopů. V dubnu se na ostrovní scénu VILY Štvanice vrací populární ateliér Divadelní fotografie.
 
Základy herectví
VILA Štvanice
Neděle 26. března 11-17 hodin
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.