Share |

Organic People se sejdou v Chapeau Rouge

 
Hudba, tanec, ale i fotografie, šperky a erotické obrazy. To všechno čeká na návštěvníky první Organic People párty, která se koná v pátek 20. listopadu v pražském třípatrovém klubu Chapeau Rouge.
Jako první zahrají Core Beliefe ve stylu psychadelic. Jedná se o indiánskou kapelu tří holek a spolu s nimi přijde příroda, pírka, zvuky, vůně, sny, energie, touha. Během vystoupení kapely proběhne přehlídka kolekce šperků od Lucy Luu, která nese název Roots of Beauty. Všechny originální kusy jsou inspirovány pravěkem i šperky domorodých kmenů z různých koutů světa. Předvádět je budou opravdové přírodní krásky.
Druhou kapelou organic večera bude uskupení Děti deště. Její noise show připomíná hladovou a nebezpečnou tlupu na lovu zabijáckých zvuků. Pravěký kmen v industriální zóně. Děti deště se neohlížejí, Děti deště nekoukají dopředu, Děti deště prožívají velký třesk s každou vteřinou.
O další zábavu se postarají djs Phantomlab z Holandska (tekno, acid, tribe and core), Dukor (drum'n'bass, downtempo, hardcore), Rades (funky house) a Banán (funky deep house), kteří se v průběhu večera budou střídat.
Během večera budou vystaveny fotografie Ženy a šperky od Zity Murové, Indiánké děti od Jana Lavice, Myanmar Rising od Jana Kholessáka a obrazy Eroticart od Domči Hesounové. Vystavené fotky obrazy i šperky bude možné koupit přímo na místě za ceny, které si návštěvníci vysmlouvají s přítomnými umělci.
Všichni vystavující a účinkující jsou barmani nebo stálí hosté Chapeau Rouge. Přijď si s nimi užít párty trochu jinak!
Událost na FB: https://www.facebook.com/events/1656971931183632/
Datum: 20. listopadu 2015;
Vstupné: do 200,-;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Start: 20:00.
Další informace naleznete na:
www.facebook.com/chapeaucz
www.chapeaurouge.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.