Share |

Oranžovo-bílý design Stabilo vznikl omylem

foto Stabilo

Oblíbené barevné linery STABILO® Point 88 a fixy STABILO® Pen 68 baví a inspirují. Rádi po nich sáhnou profesionálové, jako jsou designéři, architekti či grafici, i nadšení amatérští umělci každého věku. Vždyť kreslení patří k nejefektivnějším kreativním antistresovým aktivitám – praktickým příkladem je hit posledních let, antistresové omalovánky pro dospělé
STABILO® Point 88 je kvalitní inkoustový liner pro školáky, studenty i profesionály. Kolekce dlouhých tenkých per byla na trh uvedena již v roce 1977 a od začátku vzbuzovala pozornost nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem: šestihranným designem s oranžovými a bílými pruhy. Ten vznikl vlastně náhodou, výrobní chybou – ze strojů omylem vyšla pera se světlými pruhy a ochranná známka produktu byla na světě. Do konce roku 2013 se celosvětově prodalo více než 2,48 miliardy kusů, v průměru tedy více než dva linery za sekundu. Point 88 se stal během let v Evropě jedničkou. Architekti, designéři, grafici, novináři, studenti, politici, umělci… všichni jej denně používají a říkají mu prostě „oranžová tužka STABILO“. S nezaměnitelným šestihranným designem s bílými pruhy je STABILO® Point 88 dostupné ve 30ti barvách, včetně 5ti neonových. Dlouhou životnost zaručuje hrot v kovovém pouzdře. Linery Point 88 jsou vhodné pro psaní, kreslení, rýsování a práci se šablonami, mají inkoust na vodní bázi a vydrží dlouho bez víčka.  K dostání jsou v klasické i mini verzi, v různém balení.
 
STABILO® Pen 68 jsou prémiové fixy pro všechny milovníky zábavy a barev. Díky vláknovému hrotu zvládnou výrazné čáry i velké plochy, vše v intenzivních, nádherně sytých barvách – ideální pro kreslení, podtrhávání a vybarvování. Nespoutané kreativní kousky na papíře umožňuje rozmývatelný inkoust na vodní bázi a výběr z 46ti odstínů, včetně 6ti fluorescenčních barev. Robustní Medium hrot (šíře stopy cca 1 mm) se postará o rovnoměrnou aplikaci inkoustu a výbornou odolnost. Fixy STABILO® Pen 68 mají dlouhou životnost, jsou odolné proti vysychání a dokonce vydrží až 24 hodin bez víčka! K dostání také v sexy miniverzi, přesně do tašky či kabelky, ovšem se všemi přednostmi "velkého bratra“.
STABILO
Produkty STABILO dlouhodobě patří k nejoblíbenějším na trhu, na jejich kvalitách se shodují odborníci, pedagogové, rodiče i děti. STABILO pravidelně uvádí novinky v oboru ergonomických psacích potřeb – od prvních pokusů o kreslení a psaní doma či ve školce přes zlepšování dovedností na základní škole až po profesní a volnočasové aktivity v dospělosti.
Společnost STABILO International náleží mezi evropské leadery v segmentu zvýrazňovačů, kreslicích a psacích potřeb. Je součástí holdingu Schwan-STABILO, jehož historie sahá až do roku 1855. Výroba probíhá podle velmi vysokých standardů kvality – největší část produkce pochází ze závodů v německém Weißenburgu a v Českém Krumlově (především dřevěné tužky STABILO). 
 
www.stabilo.cz
www.facebook.com/STABILO 
www.youtube.com/STABILOchannel
www.pinterest.com/STABILO

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.