Share |

Opět bude ARTSEMESTR léto 2017. Přehlídka klauzurních prací

Termín konání akce: 7. 6.– 10. 6. 2017
Lokalita: Celá budova UMPRUM, nám. Jana Palacha 80, Praha 1
Otevřeno: denně 10–18 hodin,
10. 6. v rámci Pražské muzejní noci až do 01 hodiny
vstup zdarma

 
Vlastní módní a designérské značky, návrhy městského elektrobusu, projekty dané spoluprací s vybranými výrobci nebo prostor pro vlastní témata. To, a mnoho dalšího představí studenti UMPRUM na pravidelné celoškolní přehlídce klauzurních a semestrálních prací Artsemestr léto 2017.
 
Stalo se již neměnnou tradicí školy, že dvakrát do roka, vždy na konci semestru, se UMPRUM otevře na několik dní veřejnosti a představí, čím se studenti v daném pololetí zabývali. Stejně, jak je pestré zaměření jednotlivých ateliérů, je i různorodé zaměření jednotlivých témat. Kromě spolupráce s výrobci zde dochází i ke kontaktu mezi jednotlivými ateliéry, kdy grafické ateliéry pracují s designéry, či ateliéry architektury s užitým uměním.
 
Kooperace mezi jednotlivými obory a znalost metod práce při tvorbě a propagaci produktuje nezbytným základem pro samostatnou praxi našich studentů. To, že jednotlivé ateliéry nefungují jako uzavřené jednotky, je ideálním prostředím pro navázání prvních mezioborových kontaktů“, vysvětluje přidanou hodnotu společných projektů různých ateliérůprorektor pro vnější vztahy a mezinárodní spolupráci Jiří Pelcl.
 
Po dobu všech dnů si návštěvníci mohou prohlédnout expozice ve všech ateliérech a vybraných učebnách UMPRUM. V sobotu 10. června jim navíc bude škola v rámci Pražské muzejní noci otevřena až do 1 hodiny ranní a pro návštěvníky se chystá i doprovodný program.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.