Share |

Open Season přivezou zvuk Karibiku

V pátek 10. dubna zahrají v žižkovském klubu Fatal Music Club Open Season. Švýcarská kapela kombinující reggae, dub, hip hop a další žánry je českým fanouškům známá z několika koncertů nejen v Praze a dalších městech ČR, ale i na tuzemských festivalech. Živá vystoupení jsou založená na silných vlnivých groovech, bublající base a na excelentních výkonech energií překypujícího frontmana Santosha Aerhotta. Během 14 let koncertování projev kapely vykrystalizoval do elektroničtější a tanečnější podoby. Co však zůstalo jsou euforické nekompromisní koncerty v osmičlenné sestavě.
 
Nové album s názvem Boombay vydala kapela 7. listopadu 2014. Do Prahy tedy příjíždí s úplně novým koncertem. Kromě nových písní v podání velké živé kapely se nám ale představí také nová koncepce, “Open Season Sound System”. Frontmana doprovází dva členové kapely jako djs a postarají se tak o výbornou afterparty.
 
Album Boombay je výsledkem kombinace Karibiku a Indie, kterou protínají pumpující basy z produkce Arschtritta Lindgrena ze Stuttgartu / Berlína. Skladby jsou o červené obloze a žlutém slunci, opilých slonech a tancujících leopardech uprostřed magického momentu v baru mezi nocí a ránem. Tam jsme našli bod, ve kterém přirozeně prožíváme a chápeme drsné synthy, reggae i dancehall, dokud si nevytančíme mozek z hlavy.” Santosh Aerhott, Open Season.
 
Role předkapely se ujala pardubická smečka Věc Makropulos, jak osobě rádi říkají, banda magorů, co do vína si lejou kolu.
 
 
OPEN SEASON
FATAL MUSIC CLUB
10. 4. 2015 – 20:00
Rokycanova 29, Praha 3, Žižkov
Vstupenky:
200,- v předprodeji na smsticket.cz v kapacitě 190 vstupenek
250,- na místě
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.