Share |

Opar! Proč právě teď?!

Známe to všechny. Všechny, které trpíme nějakým tím neestetickým neduhem. Ať již nás trápí cokoliv z kategorie “proč právě já?”, jedna věc je jistá a tyto neduhy spojuje.
Zhoršení přichází vždy v okamžiku, kdy zrovna potřebujeme být za krásné, tedy za ještě krásnější než obvykle. Čeká-li nás první rande, ples, vystoupení na konferenci, seznámení s rodiči partnera, třídní sraz, pracovní pohovor nebo jakákoliv jiná důležitá událost, stres začne pracovat. Jedním z výsledků jeho činnosti je, že otevře dokořán dveře všem infekcím doutnajícím pod povrchem. A my sledujeme, jak nám obličej zaplavuje vyrážka, pupínky nebo opar. Čímž dodáme stresu další energii a ten rozjede svou práci 

Zovirax.cz

 Já byla vždycky “ta přes pupínky” a dost jsem se pyšnila tím, že mi některé neduhy schází. Víte, jak to s tím slovem “schází” myslím. Třeba jsem nikdy neměla opar. Přestože je to něco, s čím většina lidí začíná už na základní škole, já zůstala oparovou pannou až někdy do třiceti. Nevím, co přesně se nepovedlo, ale najednou to bylo tady. Divné pnutí na horním rtu. Jako by si tudy razila cestičku parta mravenců. A pak byl tady i on. Opar. Tenkrát jsem si řekla, že to je náhoda, a nějak jsem ho na mém obličeji přetrpěla. 
 
Jenomže potom se to rozjelo. Opary se mi vracely s železnou pravidelností a někdy i v celé partě. Jsem zvídavý typ, takže namísto fňukání jsem se tomu snažila přijít na kloub. A to, co jsem zjistila, se mi zrovna nelíbilo.
Někde jsem musela chytit vir Herpes Simplex 1, který se projevuje právě puchýřky na rtech. Horší bylo zjištění, že tenhle vir je ten typ, který nezvete, ale on zůstane. Navždy. Sedí si zakukleně v nervech obličeje a zaútočí, když se to nejméně hodí. Většinou proto, že “máte nervy”. Tedy jste z něčeho ve stresu. Další věc, která mi dávala smysl. V období toho oparového masakru jsem totiž byla ve stresu pořád. 
Naštěstí věřím na Rytíře z Blaníku a ti přišli na pomoc. V podobě Zoviraxu Duo. Dostala jsem jej k vyzkoušení od kamarádky společně s doporučením, ať jeho využití neodkládám na dobu, kdy bude nejhůř. Používám jej proto hned při prvním pocitem, že mi pod rtem leze první mravenec. Protože tak se mi daří udržet situaci pod kontrolou. A nejlepší na tom je, že když tuhle první fázi nepromeškám, Zovirax Duo puchýřky udrží na uzdě a o mé malé indispozici tak vím jenom já, a ne každý v okruhu sto metrů. A i když se mi puchýřek vytvoří, Zovirax Duo zkrátí dobu hojení. Někdo by řekl, že půl až jeden den v porovnání s krémem bez léčivých látek není mnoho, ale já se raduji z každé hodiny. 
Pro mne je to jako zázrak. A ne nahodilý. Přestože Herpes asi zůstane mým věčným druhem na cestách, cítím, že ho mám díky Zoviraxu Duo pod kontrolou. A jsem to já, kdo tady tomu šéfuje.
Obecně věřím tomu, že jsme sami strůjci svých osudů. A že náš životní styl ovlivňuje to, jak se cítíme i jak vypadáme. Snažím se proto žít zdravě a hlavně bez stresu. Což se mi daří líp i s ohledem na to, že vím, že na mě v lékárničce v případě potřeby čeká Zovirax Duo. 
Pokud si jej také budete chtít pořídit, nezapomeňte, že je dostupný ve většině lékáren. 
 
Pěčlivě čtěte příbalovou informaci.
Zovirax Duo 50 mg/g + 10 mg/g krém je lék k vnějšímu užití.
Komerční sdělení. 
Zovirax.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.