Share |

Odpočítávání začalo. Tajemné Undercover Games obsadí unikátní místo s unikátním line upem.

foto: pořadatel akce

Na konci ledna se to zase stane. Tajemná divočina Undercover Games. Kdo byl v květnu v Martinickém paláci na Pražském hradě, ví, že na datum 30. ledna 2015 si musí v mobilu nastavit obří upomínku. Protože chybět na druhém vydání Undercover Games, by prostě byla chyba.
 
Lokace? Tajná, ale naprosto luxusní, zaručujeme, že tam jsi na mejdanu ještě nebyl. Line up? Zatím ti ho neřekneme, budeme ho postupně odkrývat, ale garantujeme, že bude tak našlapaný, že nezůstaneš doma. A přestože si na něm opravdu dáváme záležet a čeká tě nejedno překvapení, není až tak důležitý. Podstatné je, jít se bavit s přáteli na unikátní místo, kde sis party představoval jen v divoké fantazii.
 
Podívej se na tohle video.
 
Indicie budeš dostávat pěkně po dávkách pomocí aplikace Snapchat, kapku po kapce. Zatím si dej na mrazák lahev jägera a každý večer do sebe kopni jednoho panáka. První indicii čekej už brzo. Vstupenky koupíš v předprodeji přes smsticket.cz za friendly cenu 150 korun nebo na místě za 200 korun (zde).
 
Podívej se na fotky z minulých Undercover Games na www.undercovergames.cz, stáhni si aplikaci Snapchat a sleduj svůj mobil, aby ti nic neuteklo. Odpočet právě začal.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.