Share |

Odivi / Nobodylisten: Krásná nová unisex kolekce

foto Queens

Oblečení, které je unisex (dneska se říká i genderless), je velký trend. U nás ho zatím chytil málokdo, ale kolekce Odivi / Nobodylisten je právě taková.
Co o ní říká obchod Queens, který ji zafinancoval?
V roce ’03, kdy obchod Queens odstartoval svoji kariéru poskytovatele fresh sneakers a streetwearu, a během chvíle sloužil jako oddaný rádce při výběru těch nejvíc fly kicks a představoval možnost vybírat ze značek, které běžně v tehdejší době k sehnání nebyly. Queens vznikl jako útočiště pro lidi, kteří se chtějí diverzifikovat a vymezit vůči mainstreamovým trendům. 
Nobodylisten je mladý hudební producent, kterému není cizí přetvářet všechny elementy kolem sebe v nejvěrnější odraz své vize. Přesah z hudební sféry do vizuálna, designu a módy je pro něj tak přirozený jako duše, kterou vdechuje do své hudby. I proto se spojil s návrhářkou Ivou Burkertovou, aby spolu pod ochrannými křídly její značky ODIVI vytvořili kolekci unisex oblečení. Výsledkem budiž projekt, který rezonuje s dnešní dobou. Je multižánrový, koketuje s atypickými materiály a střihy a mísí kulturu vyšperkovaného krejčovského řemesla s dozvuky městského života. 
Koukněte se na kolekci v naší FB galerii.
Obrázky z release party máte tu!
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.