Share |

Odhalte tajemství ženského orgasmu

Milostná extáze probíhá u žen jinak než u mužů, ženský orgasmus je stále neprobádanou oblastí. Značné procento žen je ale stále o tento slastný prožitek ochuzeno, orgasmu nedosahují vůbec nebo velmi zřídka. Na vině může být nejen přílišná touha partnerů po jeho dosažení, ale také stres, nedostatek zkušeností či nedostatečné poznání sebe sama.
 
Pocit nespoutané vášně může trvat desítky sekund až několik minut a působí blahodárně na celé tělo i mysl. Prožitek orgasmu je zdrojem uspokojení nejen pro ženy, pro většinu mužů není v milostných hrátkách krásnějšího pocitu, než dostat partnerku do nejvyššího stupně milostného rauše.
 
Klíčem k naplňujícímu sexuálnímu prožitku je poznání sebe sama a otevřená komunikace mezi partnery. Svou sexualitu můžete začít objevovat sama s vibrátorem, díky kterému prozkoumáte beze spěchu a beze studu všechny oblasti uvnitř i vně vaginy, které vám přináší slast. Experimentovat můžete s různými úhly penetrace, tlakem a rychlostí. Díky tomu tak budete moci svému partnerovi ukázat, jakým způsobem dosahujete nejvyššího uspokojení.
 
Flexibilní vibrátor Whoop.de.doo zaměřený speciálně na uspokojení ženy má tři vibrační módy, díky kterém si žena může užívat slastné vrnění v různé intenzitě. Celá mechanika je důmyslně skryta pod vrstvou lékařského silikonu, díky čemuž je vibrátor voděodolný, lze ho snadno a dokonale čistit. Vibrátor Whoop.de.doo je vyroben v České republice.

 
Vibrátor Whoop.de.doo pořídíte na whoopdedoo.cz či ve vybraných obchodech od 6100
Kč.
 
Pro milovnice designu a jedinečného rukopisu výtvarníka Lukáše Musila známého jako Musa přichází na trh limitovaná Musa edition. Každý z řady luxusních vibrátorů nese jednu jeho unikátní, jemnou a intimní kresbu.
Vibrátory Musa edition pořídíte na whoopdedoo.cz či ve vybraných obchodech za 9 900 Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.