Share |

Od května ochutnávejte novinku mezi prémiovými čaji!

Slavná značka  Kusmi Tea vítá teplé jarní a letní dny čajem  AquaRosa – prvním ovocným čajem Kusmi Tea. Delikátně nakyslá chuť pramení z jedinečné receptury: ibišek, jablka, lesní ovoce, černý rybíz a černý bez. Zaujme také svěží, osobitá barva. Čaj AquaRosa vyniká kombinací silné květinové a sladce ovocné vůně s kyselejší chutí, v teplé i studené variantě je nápojem vhodným k celodennímu pití, navíc bez obsahu teinů. Milovníkům prvotřídních čajů každého věku zpříjemní okamžiky klidné relaxace.
 
Klíčovou přísadou ovocného čaje AquaRosa s množstvím předností je ibišek. „Hibiscus sabdariffa“, známý také jako habešský růžový čaj, je keř pocházející ze západní Afriky. Rostou na něm červené květy, které se dají sušit a spařovat. Je oblíbený po celém světě. Roste i v zemích jako je Egypt nebo Mexiko, kde je známý jako flor de Jamaica.
 
O Kusmi Tea
Společnost Kusmi Tea, založená v roce 1867, staví při vytváření svých bezkonkurenčních směsí čajů pro zdraví a krásu na tradici i modernosti. Mnohé z legendárních klasických receptur se staly v průběhu času ikonami. Na pomezí vůní, kultur a barev, značka Kusmi Tea vždy ztělesňuje půvab exotiky čajových směsí.
 
Ovocný čaj AquaRosa bude v prodeji od května ve značkovém butiku KusmiTea v nákupním centru Nový Smíchov a v prodejnách Potten & Pannen – Staněk. Optimální způsob přípravy je luhování po dobu 5 minut ve vodě o teplotě 90–95 °C.
 
ceny:

  • 125g kovová plechovka 515 Kč
  • 250g kovová plechovka 849 Kč
  • 20 mušelínových čajových sáčků 360 Kč
  • vážený čaj 125g 465 Kč

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.