Share |

OCHUTNEJTE MĚSTO JINAK ANEB LOCAL FOOD MARKET POTŘETÍ

 
Oblíbený trh s lokálními potravinami a kvalitními specialitami oživí Vinohrady. V sobotu 13.6.2015 se představí ty nejlepší restaurace z Prahy 2 na Náměstí Míru. Kromě nich doplní v pořadí už třetí Local Food Market, také prodejci lokálních potravin a delikates. Budete mít možnost ochutnat nejen město jinak, ale nasát i atmosféru lokálních specialit z celého světa. Kromě dobrot bude připraven také bohatý doprovodný program, živá hudba a aktivity pro děti. Akce proběhne pod záštitou městské části Praha 2 a Mgr. Jany Černochové.
 
Local Food Market poprvé samostatně
I když už se jedná o třetí pokračování trhu, vůbec poprvé proběhne samostatně. Zatím byl vždy součástí Prague Fashion Marketů. Cílem je podpořit kvalitní restaurace z Prahy 2 a nabídnout návštěvníkům to nejlepší a nejkvalitnější, co můžou na Vinohradech ochutnat. Mimo jiné budou své speciality prezentovat:
Las Adelitas
Jedinečná mexická restaurace, která nabízí tradiční speciality mexické kuchyně. Vzhledem k tomu, že ji vlastní i provozují nefalšovaní Mexičané, je tu vždy zaručen pravý gastronomicko-kulturní zážitek.
Bad Jeff's Barbeque
Víte jak chutná pravé BBQ v americkém stylu? Zapomeňte na pašíka na rožni a připálené maso. Restaurace nabízí gastronomický zážitek vysoké kvality „od a do z“.
Dirty Dog Street Food- Gourmet hot dogs
Chutě, které jste nepoznali, Hot dogy a chuťovky, které jste ještě nejedli.
Olive Point
Středomořská kuchyně, dezerty, víno, káva i čaj v luxusním podniku ve stylu seriálu Sex ve městě. Point je místem středomořských pokladů a živé atmosféry.
The Candy Store- British and American delicatessen
Dobroty z Ameriky a Británie, které nikde jinde v České Republice neseženete. Sladkosti, slané snacky, exotická piva, nealko i kvalitní masné výrobky na jednom místě.
Antoine Philippe
Opravdové šampaňské a vína z různých regionů Francie. Díky vysoké kvalitě produktů je Antoine Philippe partnerem mnoha známých hotelů, restaurací a barů.
…a mnoho dalšího. Třetí pokračování Local Food Marketu, zatím v nejluxusnějším hávu, ale rozhodně ne naposledy. Přijďte ochutnat město jinak.
Náměstí Míru
Otevírací doba: 11:00 – 20:00
Fb:
https://www.facebook.com/localfoodmarketcz?fref=ts
Event.: https://www.facebook.com/events/922532544463703/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.