Bissli je nová restaurace v centru Prahy.
Najdete ji v Pánské pasáži (Na příkopech 23 - FB zde) a zaměřuje se na orientální pokrmy.
Tento víkend se v ní konaly zřejmě vůbec první pražské hummusové dny.
Nadšeně jsme se na ně rozběhli.
Během odpoledne lidem, kteří podnik zcela zaplnili, nosil personál další a další druhy hummusu. Kromě toho jsme dostali olivy a skvělou paprikovou čalamádu a spousty chleba. A papír, kam se mělo psát, která z variant nám nejvíc chutnala, ale nám chutnaly všecky na 100%.
Zjistili jsme, jak se jí hummus v Egyptě, jak v Izraeli a jak v Indii. Skvělá hmota z cizrny a tahini se dá skutečně připravit na spoustu způsobů a my si znovu připomněli, jak výborná tahle vymoženost je.
Držíme Bissli palce v hummusové osvětě i běžném provozu!