Share |

Oblečte do letní kolekce i nehty

vizuál kolekce

Tropické ovoce, moře, písečné pláže, západ slunce – to všechno k létu neodmyslitelně patří. Právě odstíny léta se promítají také v nové barevné kolekci laků na nehty Marionnaud NAIL COLOUR pro letní sezónu 2012.

Těšit se můžete na doplnění stávající škály barev o pět veselých odstínů, které vám pomohou sladit letní outfit s barvou nehtů.

Aktuální kolekce na léto 2012 přináší veselé letní odstíny křiklavých barev s příznačnými letními názvy Miami Pink (sytě růžová), Golden Bikini (zlatavá), Swimming Pool (tyrkysová), Lime Tonic (jarní zelená) a Sunset Kiss (meruňková).

Laky jsou k dostání v síti parfumerií Marionnaud za 119 Kč.

Správná úprava nehtů
Při úpravě nehtů je důležitý kvalitní pilník. Mezi nejvhodnější patří papírový nebo skleněný pilník. Nehty pilujte vždy jedním směrem do kulatého nebo hranatého tvaru. Kůžičku okolo nehtů nikdy nestříhejte, ale zatlačujte manikérským dřívkem. Pro lepší a snadnější úpravu nehtů je dobré dopřát rukám lázeň s citronem. Poté celé nehty namažte výživným krémem nebo olejem. Lak na nehty aplikujte, až když jsou nehty dokonale suché.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.