Share |

OBAG – italská láska, která Vás nikdy neomrzí

foto: Obag

O bag, italské módní kabelky,  slaví úspěch po celém světě. Jsou oblíbené především díky nekonečné variabilitě (jednoduchá výměna držadla nebo vnitřní tašky či barevné těla). Sportovní lanová držadla jsou dnes již ikonická pro každou kabelku O bag. Čím dál větší popularitě se těší kožená držadla či koženková, která kabelce dodají elegantnější look.
 
Kabelky jsou vyrobeny z kvalitního plastu EVA – je lehký, ohebný, odolný, snadno omyvatelný, tudíž praktičtější už být nemůže.
 
Novinkou pro kolekci jaro léto 2016 jsou kožená držadla s mini přeskou, zdobné třásně a přívěsky, mini peněženky a barevné lemování. O bag nikdy neomrzí. V prodeji pouze na /WEBU/
 
TĚLO O bag
Základní část kabelky je vyrobena  z kvalitního plastu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a hlavně dokonale potvrzuje heslo, že v jednoduchosti je krása. Na výběr je ze dvou základních velikostí – STANDARD a MINI a z dvaceti barevných variací. Kabelku tak bez problémů sladíte s botami, oblečením, doplňky,  nebo třeba barvou vašich vlasů.
 
DRŽADLA
K dotvoření kabelky přesně podle přání zákaznice nabízí O bag možnost výběru z různých typů a délek držadel, která se dají snadno měnit jednoduchým našroubováním. Kabelky O bag tak mohou být uzpůsobeny buď k nošení na rameni, cross body nebo v ruce. V různých barevných variantách jsou na výběr držadla z provazu, koženky a kůže.
 
DOPLŇKY
Kabelky O bag se dají vybavit vnitřní plátěnou taškou v několika variantách. Ty je pak možné například zapnout na zip - pro větší bezpečí uložených věcí. V nabídce jsou také efektní kožešinky – kabelky O bag můžou být v každém ročním období jiné!

Ať už si vytvoříte vlastní O bag, nebo si vyberete z mnoha už hotových kabelek, budete zaručeně in. O bag, by neměla chybět ve skříni žádné ženy, která sleduje současné trendy. O bag prostě musíte mít!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.