Share |

O víkendu budou semináře krav maga

foto archiv pořadatele

V neděli 11. září uplyne deset let od útoku Al-Kajdy na mrakodrapy Světového obchodního centra v New Yorku, při nichž zahynuly téměř 3 tisíce lidí. Nedávné události v Norsku, kde Anders Breivik postřílel desítky bezbranných lidí, dokazují, že ani po tolika letech není svět bezpečnější.
Krav maga je bojové umění zahajené rouškou tajemství. Můžete ji poodhalit na veřejných seminářích v Praze a v Brně.
Info od organizátorů:
Česká pobočka organizace International Krav Maga Federace při té příležitosti pořádá tři prezentační semináře s izraelským instruktorem Danem Orenem. První se uskuteční v pátek 9. září v Praze pouze pro ozbrojené složky, druhý je v sobotu 10. září pro veřejnost v Brně a třetí v neděli 11. září také pro veřejnost v Praze.
 
"Izraelci mají s výcvikem proti teroristům nejlepší a nejrozsáhlejší zkušenosti, cvičí policejní jednotky všech spojenců. Dan Oren jak policistům, tak veřejnosti ukáže, jak se rychle a efektivně ubránit proti ozbrojeným útočníkům," říká ředitel české sekce IKMF Michal Otipka.
 
Šestatřicetiletý člen Global Instructor Teamu Dan Oren je bývalým velitelem přepadového komanda izraelského námořnictva. Po odchodu z armády pracoval jako VIP protection team leader v soukromém sektoru v Evropě, USA a Jižní Americe. Byl také senior instruktor ostrahy izraelského leteckého úřadu a železnice, několika vládních úřadů a pobřežní stráže. Posledních 6 let Oren působí v IKMF jako instruktor taktiky, střelby, CQB, VIP protection a airmarshalů.
 
Anti-terror seminář Brno
Sobota 10. 9. 2011 Časový harmonogram: 9:30 - 14:30 hod.
Kamenice 5, Brno - Bohunice, Pohybová tělocvična
 
Anti-terror seminář Praha
Neděle 11. 9. 2011
10:00 - 15:00
Základní škola Jižní IV. 1750/10
141 39 Praha 4 – Spořilov
 
Střelecký seminář
Neděle 11.9. 2011, 17:00 - 20:00
Střelnice Čestlice , Čestlice 199 , 251 70 ,  Praha - komerční zóna Průhonice Čestlice
Počet míst na semináři je omezen. Přihlašování na www.kravmaga.cz
IKMF od roku 1985 úzce spolupracuje s mnoha jednotkami po celém světě, které krav magu zařadily do svého výcviku. Za zmínku stojí FBI, jednotky SWAT, ATF, DEA, ICE, francouzská GIGN, úřad pro ochranu vlády Německa, jednotka ochrany vlády Austrálie, irská vězeňská služba, metropolitní policie města Londýna, polské jednotky GROM, speciální jednotky a vojenská policie finské armády a mnoho dalších zemí.
 
 
www.kravmaga.cz
facebook: krav maga praha
http://cs.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.