Share |

O přízeň pražských hudebních fanoušků se budou ucházet Twin Peaks z Chicaga

foto: pořadatel akce

Twin Peaks pocházejí z Chicaga a někteří členové kapely se znají již od základní školy. Skupinu tvoří Cadien Lake James, Clay Frankel, Connor Brodner, Jack Dolan a nováček Colin Croom. Časopis NME je nazval "Best New Band", zahráli si na většině velkých festivalů, včetně Pitchforku, Lollapaloozy, Readingu & Leedsu a Roskilde. /WEB/

Twin Peaks debutovali albem “Sunken”, v době vydání své druhé velké desky “Wild Onion ” je už obdivovaly tisíce fanoušků po celé Americe a nyní natočili třetí album “Down In Heaven”. 

Album koprodukoval dlouholetý spolupracovník skupiny R. Andrew Humphrey a míchal John Agnello (Dinosaur Jr., Kurt Vile, Sonic Youth). 

Album “Down In Heaven” obsahuje třináct skladeb inspirovaných klasickými alby Beatles, Kinks nebo Rolling Stones. Tématy písniček je zklamání v lásce, odpuštění, vztek, růst. "Down In Heaven” je deskou, kterou můžete nazvat klasikou - je na ní rock starý i nový, trochu country, punkový postoj a je to album, které vás zaručeně nadchne. Tahle kapela si říká o pozornost světa a 28.ledna se od 19.hodin v klubu 007 na pražském Strahově budou ucházet i o tu vaši.

Vstupenky za 200,- Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítí GoOut.cz, na místě v den koncertu za 250,- Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.