Share |

Nový večírek Afterimage přiváží do Crossu opravdové electro

První vydání večírku Afterimage mířícího na elektroniku s přívlastkem na pomezí rovných beatů a electra v pražském klubu Cross představí 27. února výrazné zástupce současné electro scény, finské duo Morphology. Rovné beaty zastoupí německý DJ Dustin, jeden ze základních stavebních kamenů značky Giegling.
 
Electro formaci Morphology tvoří Matti Turunen a Michael Diekmann. A když říkáme electro, tak myslíme čistě kalenou detroitskou ocel elegantně kombinující futurismus s retrem či zasněné melodie se syrovým acidem.
Podepsali se pod skladby na labelech jako Semantica, Diametric či Abstract Forms. Na kontě mají dvě alba pro undergroundové vydavatelství Zyntax Motorcity.
I když si nedávno zahráli například v berlínském Berghainu, rozhodně nepatří mezi každovíkendové obražeče evropských klubů, jejich živé vystoupení tak bude opravdovým svátkem.
Na spodní stagi v Crossu se představí DJ Dustin, zakládající člen německého labelu Giegling, který dominoval v loňské anketě serveru Resident Advisor. V klubu Cross se již představil dvoučlenný liveact Kettenkarussell Leafara Legova a Konstantin a právě Konstantinova slova si pro biografii DJe Dustina půjčíme.

 
„Dustin byl vždycky první, kdo byl na místě našich večírků, postaral se o vše od elektriky po nastavení zvuku a většinou pak šel domů spát. Vrátil se v šest ráno, aby odehrál poslední set noci. Hudbou, která zkrátka chytá za srdce, pak okouzlil taneční parket natolik, že tyto sety dodnes všichni považujeme za legendární!“
Morphology doprovodí slovenský electro odborník Treto, pořádající Endless Illusion team zastoupený R. Kosmosem s Layupem a Nitrous. Dolní stage po boku Dustina ozvučí Disco Møreti, Mooris a Eva Porating. Do 22 hodin bude vstup zdarma.

 
Afterimage
27. 2. 2015, Cross club
MORPHOLOGY Live (FIN) (Zyntax Motorcity, Diametric., Semantica)
DJ DUSTIN (Giegling /DE)

Support:
TRETO (SK)
NITROUS (Radio1, Volnej Průběh)
LAYUP & R. KOSMOS (Endless Illusion, Intergalactic FM
DISCO MØRETI
MOORIS (Shotgun Festival)
EVA PORATING (Radio 1)
free entry<22<100 CZK
www.crossclub.cz
www.facebook.com/events/339508729562001/?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.