Share |

Nový hudební časopis pro mobily a tablety vyjde tento čtvrtek. Jmenuje se Headliner.

6. března se objeví nový hudební časopis.

Bude mít název Headliner, "rockerské" logo upomínající tak trochu Marshall a vůbec retro styl 50. let a půjde o měsíčník. Nikoli tištěný, ale určený pouze pro mobilní zařízení, tedy mobily a tablety.

 

 

U článků budou hudební ukázky. Vydavatelem je firma OPTIO CZ, která jinak vyrábí aplikace pro mobilní zařízení (představovali jsme třeba jejich aplikaci pro Artbanku). Jejího majitele Danyho Stejskala jsme se zeptali na podrobnosti o novém titulu.

 

Kdo je na titulní stránce a proč?

Na titulce jsou Depeche Mode, protože tu měli koncert a protože jich tu historicky měli opravdu hodně a na to jsme se právě chtěli podívat v podobě velkého materiálu uvnitř. 

A protože byli headlinerem letošního února.

 

Co je uvnitř?

Recenze, rozhovory, tipy redakce na novou muziku a koncerty, kulturní servis, články, sloupky, glosy... Prostě spousta písmen a obrázků a k tomu spousta muziky přímo v telefonu či tabletu.

 

Kdo časopis dělá?

Časopis vydává společnost OPTIO CZ s.r.o., šéfredaktorem je Jarda Konáš a v redakci spolu s ním sedí např. Pavel Kučera, Tomáš Tenkrát, Luciáš F. Svoboda, Vašek Trávníček, Veronika Kratochvílová, s redakci také spolupracuje Honza Vedral.

 

Co si od toho slibujete?

Naše cíle jsou být po roce na nule a mít 10.000 čtenářů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.