Share |

Nový blogger na palubě: Martin Synek

Rádi poskytujeme prostor začínajícím, talentovaným autorům, kteří mají snahu něco tvořit. Proto se u nás budete setkávat s mladíkem jménem Martin Synek, který vám čas od času nabídne profil svých oblíbených osobností nejen ze světa kultury. Je mu 17, hodně čte a poslouchá spoustu hudby. Co o sobě říká?

Jmenuji se Martin Synek, prozatím jsem student uměleckoprůmyslové školy a pocházím z Rybníka u České Třebové. Věnuji se psaní převážně publicistických, ale i žurnalistických, textů. Vedu si blog: www.synek.blog.respekt.cz.
 
Nárazově se věnuji také básním (nebo něčemu takovému) – na konci roku 2014 jsem vydal svou básnickou sbírku, jež nese název ,,Vody narkomanie a tichého šílenství". Ve volných chvílích, mimo jiného, fotím. Přičemž v tomto odvětví se věnuji hlavně motocyklovému sportu. Nějaké mé fotky jsou k nalezení na webu www.martinsynek.eu. Mezi mé zájmy patří hudba, literatura, filmy, společnost a takové ty klasiky, o kterých také píšu. Kontaktovat mě můžete na e-mail: martin.synek@atlas.cz. Aktivní jsem i na facebooku, takže si mě klidně přidejte do friendlistu.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.