Share |

Novinky značky LA MARTINA | Primera Selección

Spojení značky La Martina s Marianem Di Vaio
foto La Martina

Seznamte se. Mariano Di Vaio je módní hvězda, bloger a herec pocházející metropole módy, italského Milána. Jeho vliv ve světě módy potvrzují více než tři miliony facebookových fanoušků a přes šest milionů sledujících na Instagramu.  Módních blogů je přehršel, Marianovy outfity však nabízejí něco navíc. Spojují kvalitu a nadčasovost s experimentální hravostí a improvizací, a tím dokáží zaujmout i skutečné módní nadšence.  
 
Na druhé straně stojí La Martina, značka, jejíž příběh se začal odvíjet v Argentině před více než třiceti lety. Značka původně cílila na hráče koňského póla, kterým nabízela  nejprve jezdeckou obuv a sedla a následně i sportovní dresy. Obliba stylově výrazného, vysoce kvalitního a ručně zpracovaného sportovního vybavení rostla a La Martina brzy vstoupila na módní pole.
 
Mariano Di Vaio se vrhá do spolupráce se značkou La Martina se stejnou spontaneitou, s jakou si pohrává se stylingem, a vydává se do Argentiny, aby poznal kolébku značky La Martina a nasál atmosféru zápasů v koňském póle. V tomto inspirujícím prostředí zaujal Mariana módní prvek inspirovaný oblečením hráčů póla čtyřicátých a padesátých let minulého století: první polokošile, kterou navrhl zakladatel značky La Martina před třiceti pěti lety. Mariano se ponořil do nové interpretace ikonické polokošile, jejímž výsledkem se stala ucelená kolekce oblečení odkazující k modelům z jemného úpletu, piké a žerzeje. Kolekce, která vzdává hold královskému sportu a jeho spojení s vášní a tradicí.  

 
Ikonické polokošile La Martina očima milánské módní ikony
Polokošile, ve kterých vyráželi do zápasů hráči koňského póla čtyřicátých let, jsou ikonickým módním kouskem a zároveň symbolem značky la Martina. Nejnovější kolekce moderně střižených polokošilí z jemného bavlněného úpletu odkazuje svou barevností a aplikacemi k argentinským národním barvám na jedné straně, na straně druhé k tradici koňského póla. Mladému italskému módnímu mágovi Marianovi Di Vaio se přitom podařilo vtisknout klasické polokošili La Martina současný výraz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.