Share |

Novinka ve světě mixérů: Catler BL 9010

 
 
Nový stolní mixér Catler BL 9010 the Boss TM posouvá hranice běžných mixérů na skutečně profesionální úroveň. Silný motor s výkonem 2200 W a nožový systém ProKinetix® dokáže zpracovat jakékoliv ingredience do maximálně jemné konzistence. Vstřebávání výživných látek z takto upravených potravin je mnohem efektivnější, což ocení zejména lidé, kteří do svého jídelníčku zařazují hodně ovoce a zeleniny. Cestu ke zdravým a nápaditým pokrmům usnadní i šest speciálních programů.
 
díky vysoce výkonnému 2,2 kW motoru s ochranou proti přetížení, jedinečnému systému nerezových nožů ProKinetix® a odolné kovové hřídeli. Profesionální kuchyňský pomocník kromě mixování hravě namele ořechy a nadrtí led do osvěžujících drinků. Nádoba o objemu dva litry je vyrobena z vysoce odolného TritanuTM a bez obsahu škodlivých BPA.
 
Rychlost motoru lze jednoduše regulovat samostatným ovladačem, případně můžete použít některý ze šesti přednastavených programů. S jejich pomocí připravíte stiskem jediného tlačítka ovocné i zeleninové smoothie, polévky, mražené dezerty či nadrtíte led. Údržbu zjednodušuje program automatického čištění, který od zbytků potravin bezpečně a důkladně zbaví dno nádoby i nožový systém. Přehledný podsvícený LCD displej kromě aktuálního nastavení zobrazuje i čas odpočítáván do konce programu.
 
V praktické výbavě mixéru Catler BL 9010 the BossTM najdete i designové víko s vnitřním víčkem pro přidávání ingrediencí během mixování, stěrku a pěchovadlo na mražené dezerty.
 
Doporučená maloobchodní cena: … 16 990,-Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.