Share |

Novinka: Příjemný bylinný čaj pro svěží jaro od Ahmad Tea

Jarní únava je pojem, který se v těchto měsících skloňuje ve všech pádech. Není ale divu – po zimě se opravdu máme nárok cítit poněkud nezdravě, vždyť naše tělo v uplynulém období ukládalo více tuků, měli jsme méně pohybu a naše strava také nejspíš nebyla bez hříchu. Dát si dělší procházky a místo tlamolepu bylinný čaj je dobrý nápad.
 
Ahmad Tea London nabízí čaj „na míru ušitý“ tomuto období. Bylinná směs v sobě spojuje sílu přírody i skvělou a vyváženou chuť. Je složen z máty peprné, fenyklu, listů břízy, rozmarýnu, smetanky lékařské, listů kopřivy, zázvoru a ostružinového listí – osvědčené léčivky, které ale umějí být také milé čichu a chuti. Bylinná směs DETOX od AHMAD TEA London je k dostání v balení po 20 čajových sáčcích v samostatně balených unikátních alupacích pro lepší uchování čerstvosti.
AHMAD TEA London byl založen v Londýně Ahmadem Afsharem už téměř před třiceti lety a od té doby nabízí svým spokojeným zákazníkům po celém světě pestrou paletu černých, zelených, ale i ovocných čajů.
  
 
www.ahmadtea.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.