Share |

Nově otevřené podniky po celé ČR

Na jaké dobroty vyrazit do neokoukaných nově otevřených míst v květnu? Poradíme vám společně s restauračním průvodcem RESTU.
 
Serial Burgers
Burgery rozhodně nejsou passé. Dokazují to i nově otevřené pražské Serial Burgers, kde servírují burgery ze šťavnatého masa v nadýchané domácí bulce, nechybí čerstvá zelenina a bylinky. Těšit se můžete i na čepované plzeňské pivo nebo lahodný koktejl.  
Tip RESTU: Sdílejte svůj mug shot na #SerialBurgers instagramu. Nejoriginálnější gurmánské provinění vytisknou a zvěční na zdi slávy!
Bar Staré Časy – Filiálka
Irsko-Americký bar s kvalitní nabídkou výběrových whiskey a rumů najdete v pasáži Masné Krámy na Dolním náměstí v Olomouci. Procestujte s Filiálkou kraje karibských rumů nebo skotské whiskey. 
Tip RESTU: Na čepu mají letní Pšenku pivovaru Chomout.
Behsud restaurant
Behsud je tradiční afghánská rodinná restaurace, která se nachází v srdci krásné a historické Prahy nedaleko Karlova náměstí. Vezme vás na dobrodružnou exotickou cestu nádherných chutí a vůní, kde ochutnáte autentická jídla z historie Afghánistánu. Kompletní menu je sestaveno z různých čerstvých masitých, zeleninových a rýžových jídel, ve kterých je použito při přípravě více než 20 různých koření a bylinek.
Tip RESTU: Kabuli Palaw, v kombinaci s pečeným lilkem a afghánským jogurtovým nápojem.
Le Bistro
Plzeň se pyšní novým bistrem, kde se pro vás denně připravuje pestré polední menu. Pokud se ale nemůžete dočkat oběda, jistě najdete i jiné speciality, které vám Le Bistro nabídne. Těšte se na domácí kuchyni, která nabízí vegetariánské, veganské, ale i masové a rybí speciality. 
 
U Mecenáše
Nenechte si ujít kulinářské speciality české kuchyně v moderním i tradičním pojetí a zažijte historickou atmosféru restaurace v novém kabátě dnešní doby. Rodinná residence a restaurace U Mecenáše se nachází v domě U Zlatého lva na nejkrásnější turistické trase Prahy známé jako Královská cesta. Dům z roku 1608 je postaven na gotických sklepeních, ve kterých máte jedinečnou možnost sedět na stejném místě, jako sedával nejznámější pražský kat Jan Mydlář.
Tip RESTU: U Mecenáše můžete nahlédnout do otevřená kuchyně
Bon Vivant
V olomoucké restauraci Bon Vivant si přijde na své každý labužník, ať už v podobě denního menu nebo výběrem z nabídky à la carte ušité na míru všem světákům i požitkářům ba dokonce gurmánům – tedy vám všem, kdo jste třeba jen občas nebo stále laděni à la Bon Vivant.
Tip RESTU: Začněte den u snídaně na terase Bon Vivant s výhledem na golfové hřiště.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.