Share |

Nové lahve SodaStream: pastelová inspirace

Češi milují "pastelky" a je to vidět už i na lahvích! Po úspěšné edici výrobníků perlivé vody JET, které značka SodaStream uvedla v loni na trh v devíti pastelových barvách, přichází do prodeje i limitovaná kolekce lahví ve stejných odstínech.
 
Hravý design tří nových lahví tvoří potisk z jemných geometrických vzorů v pastelových barvách. Dno i uzávěr každé lahve jsou bílé, díky čemuž výborně doplní kterýkoliv z devíti přístrojů řady SodaStream JET Pastels. Set tří lahví se bude exkluzivně prodávat pouze na českém a slovenském trhu, kde se "pastelky" těší mimořádné oblibě.
 
SodaStream se při vyvíjení pastelové edice spojil se značkou Sencor, která nabízí identické barvy ve své kolekci malých domácích spotřebičů. „Edici pastelových výrobníků perlivé vody SodaStream JET jsme na český trh uvedli v říjnu 2016 a už na Vánoce byla vyprodána, takže jsme do výroby zadávali další objednávku," říká Michal Panis, manažer zodpovědný za marketing značky SodaStream na českém trhu a dodává: „Věříme, že se stejným zájmem se setkají i tři nové lahve, které byly speciálně designované pro tuto kolekci.“
 
Vedle výrazného ekologického benefitu přináší systém SodaStream do domácnosti i výjimečně jednoduché řešení pitného režimu, které oceníte zejména během nadcházejícího letního období. 
 
Veselý pastelový design nových lahví potěší při společném rodinném stolování a zároveň zpříjemní dodržování celodenního pitného režimu. Láhev o objemu 1 litr stačí naplnit čerstvou perlivou vodou, která příjemně osvěží i na cestách či v práci. Bez potřeby vláčení těžkých lahví balené vody z obchodu si s výrobníkem SodaStream připravíte v pohodlí domova perlivou vodu nasycenou či ochucenou podle vlastních představ.
 
O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. * 
Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream  domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.
 
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz
 
* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.