Share |

Nová vůně Narciso Rodriguez Fleur Musc dýchá smyslností

“Vůně Fleur Musc se zrodila z mé vlastní touhy vytvořit vůni se srdcem pižma obklopeného jedinečnou vůní květu růže.” 
Narciso Rodriguez
 
Ikonická kolekce vůní nepřestává přitahovat pozornost a překvapovat.  Představujeme vůni Fleur Musc od Narciso Rodriguez.  Vibrující duch Fleur Musc ztělesňuje hlubokou smyslnost každé ženy. Jedinečná, přesto návyková: nova vůně opět poukazuje na dvojí směr inspirace návrháře.
 
“Fleur Musc představuje odvážnost a vášnivou ženskost. Je to vůně, která evokuje kouzlo a půvab.” 
Narciso Rodriguez
 
For her Fleur Musc byla inspirovaná ženami, které vyzařují nezávislost s nesmírnou elegancí. “Fleur musc se zmocní duše spousty žen,” říká designer. Vůně zachycuje svobodu a ženskost, která vše zahaluje; vyzařuje novou vitalitu a skýtá smyslné sebevědomí.  
“Carmen je půvabná a její krása je provokativní a skromná. Na tomto novém portrétu vyzařuje sebevědomí.” 
Narciso Rodriguez
 
For her Fleur Musc je okouzlující. Veliká kytice se sytými tóny zahaluje srdce pižma teplem a smyslností. Luxusní růžové květy doplněné růžovým pepřem spojené s vzácným pižmem, zatímco dřevěné tóny jantaru – směs patchouli a jemného jantaru – dodávají lesk. Výsledek: oslnivá vznešená samotná růže.
 
 “Barva odkrývá oslnivou růžovou květinovou vůni. Je to zářivější růžová než obvykle a to z prostého důvodu, odráží to ženu, která ho nosí a definuje krásu  Fleur Musc.”  
Narciso Rodriguez 
 
Klasický flakonek Fleur Musc je oslnivě růžový, nová barva do kolekce vůní. Barva odráží teplo a nezkrotnou podstatu For her Fleur Musc jakožto nové vůně, která dodává úchvatnou kapitolu do příběhů vůně For her.
 
For her Fleur Musc odráží moderní ženy. Neodolatelné a návykové.
Informativní ceny:
For her Fleur Musc EDP 30ml 1 690 Kč
For her Fleur Musc EDP 50ml 2 490 Kč
For her Fleur Musc EDP 100ml 3 350 Kč
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.