Share |

Nová kolekce značky Nautica SS2016

foto: Nautica

Letos na jaře v pánské i dámské kolekci sportovního oblečení značky Nautica vzdáváme poctu spojení námořní tradice s městskou elegancí. Kolekce klade důraz na sofistikovanou modernost ikonických měst světa a na energii lidí, kteří v nich a v jejich okolí žijí. /CELÁ GALERIE ZDE/
 
Pánská kolekce jarní sezóny 2016 je navržena pro moderního dobrodruha. Inspiruje se vintage vojenskými kousky, které byly přizpůsobeny potřebám člověka současnosti a jeho elektronickým hračkám. Klasické kousky jako šortky Navigator Flight a bunda Utility jsou obohaceny o důmyslné detaily v podobě pečlivě konstruovaných kapes a skladů, které oděvům dodávají prostor k pohybu a ještě více námořnického ducha. Napříč kolekcí, u kousků jako kalhoty Rec Tec Chino či moderní námořnický kabát, jsou použity nové tkaniny. Díky polyesteru s vysoce krouceným vláknem nebo směsi bavlny a nylonu odpuzující vodu je přechod mezi prací a zábavou nebývale hladký. Tlusté pleteniny s grafickými vzory a úplety s mikropotisky vdechnou vašemu šatníku nový vítr a zvýší jeho univerzálnost. Plavky jsou opatřeny grafickými potisky hrajícími na notu městských motivů, jakož i klasickými proužky. Prim hraje sportovní ležérnost v podobě rozmanitých běžeckých kalhot a mikin, jež se perfektně hodí na přechodné aktivity během dne. Barevná paleta na škále od námořnické modři a černé po temně oranžovou a khaki skvěle doplňuje každodenní šatník moderního gentlemana.
 
Dámská kolekce jarní sezóny 2016 je určena elegantním cestovatelkám, skrývá však mnohem víc než jen spalující touhu vydat se za obzor. Barevné schéma celé linie vychází z odstínů pestrých oblázků – kousků skla ohlazených příbojem – v tónech tyrkysové, modrozelené a indigové. Napříč kolekcí jsou k vidění abstraktní etnické i aktualizované květinové vzory, potisk palmových listů a ležérní uvolněné siluety. Klasické a univerzální kousky jako šaty rovného střihu z chambray a triko Dolman ze směsi lnu a bavlny představují dokonalé stavební kameny moderního šatníku. Háčkované detaily, krajkové vzory a ozdobné lemy na kouscích, jako je úpletový top s dírkovým vzorem či směsové tunikové šaty, rozeznívají strunu bohémského šik stylu. Elegantní prvky v podobě zkrácených kalhot a saka bez rukávů zase evokují sofistikovanost evropských resortů. Barevná paleta sestávající z kombinace námořnické modři a bílé je obohacena o odstíny fialové a hravé akcenty citrusových tónů. Mezi výrazné kousky patří džíny boyfriend střihu, plážový lněný svetr s velkými oky a denimové šaty v tónech modři.
 
Ať už se pohybujete ve městě, či se chystáte na dobrodružnou výpravu do přírody, kolekce Nautica jaro 2016 dýchá moderní elegancí a hodí se pro každou příležitost. Prodejny Nautica najdete v pražských nákupních centrech Centrum Černý Most a Zličín.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.