Share |

Nová kolekce Converse je venku, prohlédněte si ji

foto Converse

Nová kolekce  je kombinací nového a starého, klasických siluet a nových materiálů a barev. Converse se ohlíží zpět a vrací se ke svým začátkům, protože nic není tak dobré aby to nemohlo být ještě lepší.

Kolekce jaro/léto 2012 je rozdělená do čtyř sekcí - Léto, Barvy, Remix a speciální edice, kam patří například spolupráce se značkou Marimekko nebo se světoznámými Gorillaz. Ti se v rámci svého desetiletého výročí rozhodli vydat kromě retrospektivního CD s největšími hity své kariéry i vlastní kolekci bot, kterou pro Converse navrhl komiksový umělec a spoluzakladatel kapely Jamie Hewett. Potisk na botách tak odkazuje na imaginární svět, který pro kapelu stvořil, a je inspirován přebaly alb, která Gorillaz během své kariéry vydali.

Léto je prostě léto. Slunce, zmrzlina, prázdniny a večery, kdy je škoda jít spát. Naše letní modely jako dělané pro toto bezstarostné roční odbdobí. Žabky se speciálně tvarovanou podrážkou, ve kterých vydržíte celý den, i kecky Chuck Taylor All Star Dainty v tlumených pastelových barvách se zúženou siluetou a odlehčenou podrážkou.

Kolekce Remix vznikla rozebráním klasických Conversek. Designéři značky si vyhráli s původními návrhy a použili nové materiály a techniky. Vznikla speciální řada, která ukazuje, jak je dobré skloubit osvědčenou klasiku s moderními postupy a materiály

Kolekce barev představuje novou paletu osmi odstínů, vybraných pro tuto sezónu. Červená, černá a bílá jsou klasika, tak proč tentokrát nezkusit tyrkysovou nebo jasně oranžovou? Na pláži budou vypadat stejně dobře jako na sluncem rozpálených ulicích města a v davu se rozhodně jen tak neztratíte.

Marimekko letos přichází už podruhé a modely s jasně rozpoznatelnými pestrobarevnými potisky jsou všechno, jen ne nudné. Zvlášť když můžete vyměnit i tkaničky a zkombinovat výrazný potisk s kontrastní barvou. Vše je dovoleno a fantazii se meze nekladou. V keckách s obrovskými květy prostě nevydržíte mít špatnou náladu.

Více informací o značce Converse naleznete na stránkách
www.conversecz.com 

www.facebook.com/conversecz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.