Share |

Nosaj Thing a Christian Löffler na festivalu Spectaculare 2018

foto pořadatel akce

Festival Spectaculare je v plném proudu a mezi dalšími výraznými jmény je losangeleský producent Nosaj Thing, který vystoupí 22.3. v prostoru Mono Fono. O týden později 29.3. se mohou příznivci německého labelu Ki Records těšit na jeho druhý showcase, který proběhne v klubu MeetFactory. Zahraje nejen spolumajitel značky Christian Löffler, ale i jeho poslední objevy loňského roku: projekty Aparde a Fejká. Do konce března chystá festival Spectaculare také showcase ambientního labelu Home Normal v úterý 20.3. v klubu Mono Fono, vystoupení audiovizuální umělkyně Myriam Bleau ve středu 21.3. v prostoru CAMP a vernisáž výstavy Landscape (Pavel Karafiát, AidKid) ve středu 28.3. v CAMPu. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji GoOut. Více informací o festivalu na www.spectaculare.eu.
 
Festival Spectaculare přichystal na druhou polovinu března další sérii koncertů. Prvním z nich je v úterý 20. března showcase ambientního labelu Home Normal, který založil roku 2009 britský umělec Ian Hawgood. Od počátku se věnuje vydávání hlavně limitovaných fyzických nosičů na poli elektronicko-akustické ambientní i experimentální hudby. Značku představí společně s dánským projektem Ghost And Tape a britským producentem James Murray.
Losangeleský producent Jason Chung aka Nosaj Thing představí své aktuální album Parallels ve čtvrtek 22. března v prostoru Mono Fono. Na této své v pořadí čtvrté řadové desce spolupracoval s osobnostmi jako Zuri Marley, Kazu Makino (Blonde Redhead) či Steve Spacek a k aktuálnímu turné připravil také novou vizuální show. "Snažím se hodně experimentovat se světlem a projekcemi. Vizualizace tak zaplní nejen pódium, ale celý prostor, což pro přítomné vytvoří z koncertu imerzivní zážitek,“ dodává Chung. Jako support vystoupí projekt Two Pixels Above producentů Dleeb a Subject Lost.
Další festivalový večer proběhne 29. března v MeetFactory a nabídne showcase německého labelu Ki, který se už od roku 2009 zaměřuje zejména na klubovou ambientní hudbu s přesahy k jazzu i neo-soulu. Nabízí rozmanitou diskografii i hudebníků z celého světa, které spojuje cit pro zvukový detail, melancholii i euforii. Zahraje spolumajitel značky Christian Löffler a jeho poslední objevy loňského roku: projekty Aparde a Fejká. Mezi dalšími koncerty letošního Spectaculare nechybí audiovizuální show kanadské umělkyně Myriam Bleau (21.3., CAMP) či koncert legendárního berlínského klavíristy Nilse Frahma (23.4., Velký sál Lucerny).
 
Kompletní program najdete na webových stránkách www.spectaculare.eu.
Vstupenky na festival Spectaculare jsou k dostání v předprodeji GoOut.
 
Předprodej: goout.net/cs/festivaly/festival-spectaculare-2018
Facebook: fb.com/festivalspectaculare
Více informací na www.spectaculare.eu.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.