Share |

Nominace Lush Spring Prize 2018 začaly

Společnost Lush a organizace Ethical Consumer Research Association, věnující se tématům souvisejícím s etickou spotřebou, pořádají druhý ročník Lush Spring Prize. Rozdělí 200 000 liber (cca 6 milionů Kč), na podporu projektů po celém světě usilující o regeneraci sociálního a životního prostředí.

Možná jste slyšeli o „regenerativním zemědělství“, ale mnohé projekty na regeneraci se věnují také otázkám, jako je podpora solidarity, odolnost komunit, vytváření obnovitelných zdrojů nebo uzdravování funkcí ekosystému.
 
 
 Spring Prize 2018 kategorie:

  • Zamýšlené projekty (10.000 £)... podpora skvělých myšlenek v raných fázích.
  • Mladé projekty (20.000£)... pro tři projekty, existující 1–5 let, které se snaží dále růst
  • Zavedené projekty (25.000£)... pro dva projekty, které úspěšně obstály ve zkoušce času
  • Ocenění za podporu (25.000£)... pro dvě kampaně, jejichž cílem je ovlivnit veřejné mínění a získat je pro podporu regenerace.. 

 
 Všechny nominované projekty z minulého ročníku 2017 a jejich profily najdete zde: http://springprize.org/the-prizes/
Videa vítězů najdete zde: 
http://vimeo.com/lushspringprize 
 
Nominační formuláře je možné stáhnout z internetových stránek ocenění Spring Prize www.springprize.org. Uzávěrka přihlášek je 10. prosince 2017. Kandidáti budou vybráni porotou v únoru 2018 a jedenáct vítězů bude vyhlášeno v březnu. Ti budou následně oceněni na druhém slavnostním předání cen v květnu 2018. Velkou událostí na Emerson College v Anglii má být také kreativní a inspirativní výměnná platforma.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.