Share |

NIKE VYRÁŽÍ S NOVOU KOLEKCÍ BOT, BUND I APLIKACÍ

interaktivní lookbook
foto NIKE

 
Nike Sneakerboots a Nike Tech Fleece Aeroloft se představily na Teniskology
 
V sobotu 24. října se Vinohradský Pavilon v Praze proměnil v ráj tenisek. První ročník akce Teniskology přilákal stovky milovníků bot a doplňků. A u toho samozřejmě nechyběla ani značka Nike, která jej využila k představení své zbrusu nové kolekce bot Nike Sneakerboots a mimo jiné i zimních bund Nike Tech Fleece Aeroloft. Návštěvníci si jej otestovali doslova v reálném prostřední díky unikátní instalaci. 
Ledy, zima, mokro... přesně v tomto duchu se nesla instalace Nike na Teniskology. Ta přenesla odvážlivce na vrcholky hor, povrchy ledovců a do nepříznivých mokrých podmínek. Jedině tak se totiž představují nové kolekce, které vás mají udržet v teple, suchu a dobře vás zviditelnit.
Kromě toho návštěvníci vyzkoušeli i NIKE TECH BOOK aplikaci, která jim jako první interaktivní lookbook umožnila prohlížet a nakupovat novinky ze Sneakerboots a Tech Pack Aeroloft kolekce, a to ještě před spuštěním oficiálního prodeje. To můžete udělat i vy na http://news.nike.com/news/tech-book
 
A co si pro vás Nike v nových kolekcích připravila?
Zimní kolekce Nike SneakerBoots 2015 představuje nové zpracování oblíbených modelů, které jsou stejně pohodlné jako jejich klasické protějšky, ale zároveň vylepšené o nové technologie a reflexní prvky. Kolekce přináší nové např. nový model Nike Flyknit Chukka společně s dalšími zateplenými variantami již známých oblíbených modelů.
Ochranu před studeným počasím a maximální komfort vám zaručí i nová kolekce Nike Tech Fleece Aeroloft. Ta přináší prodyšnou lehkost a rozšířené funkce jako jsou media kapsy, velké kapuce a vysoké límce pro muže, či designové elegantní linie a skryté detaily pro ženy. Tech Fleece tkanina nabízí lehoučký tepelný komfort a skvělou izolaci, zatímco Aeroloft technologie s husím peřím vám dodá teplo, dokud si vaše tělo nevyprodukuje vlastní, a následně jeho přebytek odvede pryč – tak abyste se cítili v teple a pohodlí.
 
PRO DÁMY

BUNDA NIKE TECH FLEECE AEROLOFT MOTO JACKET
Bunda, která nabízí pohodlí do chladného počasí a vytříbený styl v jednom. Prodyšná izolace a strukturovaný flís nabízejí optimální hřejivost, světem motocyklů inspirované detaily zase moderní vzhled. Prostě dokonalá kombinace.
 
BUNDA NIKE TECH FLEECE AEROLOFT PARKA
Tato bunda je koncipovaná tak, aby obstála i v těch skutečně mrazivých podmínkách – proto je vybavena měkkým strukturovaným flísem a prodyšnou izolací, díky nimž vždy zůstanete v optimální teplotě.  K tomu navíc přispěje i její délka, vysoký límec a kapuce.
 

PRO PÁNY
BUNDA NIKE TECH FLEECE JACKET
 Pánská bunda, která vás dokonale ochrání před tuhou zimou. Inovativní směs prodyšné izolace a strukturovaného flísu vám pomáhá zůstat v optimální teplotě. Přičemž nesmí chybět i další vychytávky jako media kapsy a vysoký límec s kapucí do nepříznivých vlivů.
 
 
 
NIKE TECH FLEECE AEROLOFT BOMBER
Tato bunda, která našla svoji inspiraci v army stylu, nabízí mix prodyšné izolace a strukturovaného flísu a stane se vaším nejlepším ochráncem před zimou.
 
 
 NIKE FLYKNIT TRAINER CHUKKA SNEAKERBOOT
Zmírněte pocit chladu výběrem bot z hřejivého a voděodolného materiálu. Dvojitá svrchní vrstva Nike Flyknit je kombinací bavlny pro větší teplo a ochranným systémem (Defender Repellent Systems) zvyšujícím voděodolnost. Hrubá podrážka vám zaručí vyšší přilnavost k povrchu. Reflexní tkaničky, zvýrazněný jazyk, špičky a paty přispívají k lepší viditelnosti, což oceníte při dlouhých zimních večerech. Dostupné v dámské i pánské variantě.

PRO PÁNY
 

NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT
Tato zdokonalená špičková klasika nabízí extra ochranu díky své voděodolné vrchní části. Rozmary počasí si tak na vás nepřijdou. Nadchnou vás designové prvky modelu Air Force 1, ale i praktičnosti jako pogumovaná špička, skvělá přilnavost i reflexní prvky. 
 
 
 
NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT
Legendární linie designu se u tohoto modelu snoubí s účinnou ochranou před chladem. Oblíbený kus vylepšený o voděodolné materiály, hřejivou podšívku, zvýšený lem a rozšířený jazyk pro snadnější nazouvání/vyzouvání. Co si víc přát? S vícebarevnými reflexními strategicky rozmístěnými prvky Swoosh budete vidět všude. Podešev včetně vyšší přilnavosti jsou samozřejmostí.
 
 
 
 
 
PRO DÁMY
 
NIKE AIR MAX 1 MID SNEAKERBOOT
Dokonalá směs lehkého pohodlí a ochrany před chladem. Měkká termo stélka a hřejivá termální podšívka zajišťují teplo, zatímco voděodolná kůže udržuje nohy v suchu, zvýšený lem je bonusem. Úchyty na patách a jazyku usnadňují obouvání/zouvání. S vícebarevnými reflexními prvky Swoosh budete vidět na sto honů. 
 
 

NIKE DUNK SKY HI SNEAKERBOOT 
Díky skrytému patnímu klínu o výšce 2,6 palce, voděodolné kůži a vícebarevným reflexním prvkům, které září v šeru, si na vás zimní počasí nikdy nepřijde.
 
NIKE ACORRA SNEAKERBOOT
Tato elegantní a lehká teniska SneakerBoot nabízí opravdu vysokou míru ochrany před zimou. Je u ní totiž použita voděodolná kůže, hřejivá termální podšívka, vícebarevné reflexní prvky a podešev se skvělou přilnavostí do terénu. 
 
 
 
Kolekce Nike SneakerBoot bude dostupná od 5. listopadu na nike.com nebo u vybraných prodejců. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.