Share |

Nike Prague v novém hávu

 
Vlajková loď značky Nike v Praze Na Příkopech prošla kompletní rekonstrukcí. Čeká na vás zcela nová prodejna.
 
Nike Prague nabízí širokou škálu stylů v kategoriích Running, Nike Women a Nike Training, ale i volnočasová kolekce Nike Sportswear a kolekce Football jsou připraveny s nejnovějšími inovacemi společnosti Nike.
 
V rámci znovuotevření prodejny se představí nejnovější inovace Nike Running – nové běžecké boty Nike Epic React Flyknit s revoluční pěnou React. Tréninkové styly zahrnují oblíbené tréninkové boty Nike Metcon 4 a revoluční podprsenky Nike Motion Adapt Bra, které se přizpůsobí tělu a zajistí podporu při jakémkoli druhu sportu. Nike Sportswear láká na aktuální kolekce včetně populárních tenisek Nike Air Force 1 a nových modelů Air Max.
 
V novém obchodě je k dispozici služba Nike Bra Fitting, vyškolení prodejci pomohou každé ženě najít tu pravou podprsenku podle druhu sportu. Fotbalisté najdou v prodejně personalizaci fotbalových triček a dresů – stačí vybrat oblíbené číslo a jméno a nechat si je natisknout. Nike Prague je také stále jediným obchodem, který nabízí dresy fotbalového klubu Sparta Praha.
 
 
Nike Prague v novém stylu se pro veřejnost otevřel v pátek 23. února v 10:00.
 
Adresa:
Na Příkopě 859/22
110 00 Praha 1
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.