Share |

Nike gratuluje Zuzce Hejnové k jejímu úspěchu v Pekingu! A Vás zve na #nikespeeedweek

Přijďte si otestovat svoji rychlost na 50metrové dráze v centru Prahy. Díky unikátní technologii si také budete moci proběhnout nejzajímavější místa Prahy přímo v prostorách Nike Speed Week, aniž byste opustili náměstí Republiky.
 
 
Na místě bude také k dispozici analýza došlapu a kolekce nejnovější běžecké obuvi, aby si každý mohl vybrat tu nejvhodnější botu pro svůj běžecký styl. Budete moci otestovat poslední modely s technologii Zoom Air – Pegasus, Vomero, Elite a horkou novinku Oddyssey.
Běžci se mohou těšit na běžecké tréninky noční Prahou, které budou začínat a končit v samém centru Prahy na náměstí Republiky. Každý den bude na nejrychlejší běžce čekat speciální odměna. Navíc si každý zaregistrovaný odnese běžecké tričko, na jehož zádech bude mít zaznamenané své nejlepší časy a fotografii se svým osobním rekordem.
 
 
V neděli 30. srpna pak všichni běžci oslaví nejrychlejší den tohoto roku – jak jinak než během, na unikátní měřené trati, která bude začínat na Štvanici a končit na náměstí republiky.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.