Share |

Nezapomeňte - Světový den vyprávění se blíží

V magický den jarní rovnodennosti, tedy 20. 3. 2015, proběhne v pražském Langhansu – Centru Člověka v tísni třetí ročník celodenního festivalu STORYSLAM – Světový den vyprávění.

 

 

Pořadatelé akce zvou čtenáře protisedi.cz na celosvětovou oslavu vyprávění příběhů. "Ať už si to uvědomujeme nebo ne tak úplně, vyprávíme si každý den, v příbězích přemýšlíme a sdělujeme si informace, tak se s námi přijďte na příběhy podívat trochu víc zblízka a objevte to, co už v sobě dávno máte - vypravěče," napsali nám pro vás.

 

Tématem letošního ročníku jsou „Přání“ a právě v příbězích o nich si může své vypravěčské schopnosti v rámci večerního nesoutěžního klání příběhů Storyslam vyzkoušet kdokoliv, kdo v sobě najde dost odvahy. Kdo se bude chtít pro začátek zúčastnit jen jako divák nebo zatouží vylepšit svůj vypravěčský um do budoucna, může navštívit některé z inspirativních vyprávění nebo se zúčastnit workshopů a diskusí s vypravěči od nás i ze zahraničí. „Těšit se můžete na jedny z nejzkušenějších českých lektorů Martina Haka nebo Barboru Schneiderovou, o komunitním vypravěčství bude povídat Monika Hillebrandová. V odpoledním diskusním fóru pak vystoupí mimo jiné i chorvatská vypravěčka Tajana Gašparović či Michala Piskačová, autorka knihy Vypravěčství,“ láká produkční festivalu Jana Burešová.

 

 

Stránka a událost na FB je tady: 

https://www.facebook.com/pages/Storytelling-CZ/191771124208413

https://www.facebook.com/events/369075346629043/

 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.