Share |

Nezahazujte nápady, které nemůžete realizovat!

 

Kdy jste si naposledy říkali, že by bylo skvělé, kdyby něco existovalo? A co jste s tím udělali? Pokud nechcete nebo nemůžete svůj nápad realizovat, nezahazujte jej! Sdílejte jej přes nový český projekt s globálními ambicemi, IdeasWatch. Kdokoliv se na Váš nápad bude moci podívat, prodiskutovat jej s ostatními podnikavými lidmi z celého světa a najít tým, se kterým nápad rozjede. Stejně jako můžete Vy u nápadů od ostatních.

 

Jak to přesně funguje

www.ideaswatch.com  je neziskový web, na kterém může kdokoliv sdílet nápad na nový výrobek nebo službu, kterou by rád používal, kdyby existovala, ale sám ji neumí nebo nechce realizovat. V konečném důsledku tak jde o databázi nápadů, ze které se může kdokoliv zdarma a bez registrace inspirovat pro své podnikání. IdeasWatch také poskytuje prostor pro podnikavé lidi z celého světa, aby společně promysleli obchodní model, marketing nebo technické řešení u nápadů, které se jim líbí a případně zjistili, jestli už něco podobného neexistuje jinde ve světě. Pokud se vám některý nápad zalíbí natolik, že byste jej chtěli realizovat, stačí jen dvěma kliknutími ukázat zájem a roli, kterou byste rádi sehráli (např. investor, programátor, marketing atd.). Už dnes se díky IdeasWatch začínají formovat nové startupy - podívejte se na sekci Cofounders a neváhejte se přidat!

 

 

Jak IdeasWatch vzniklo

 

“Ke spuštění nás vedly dva důvody. Především nám přišlo škoda, že lidé mají často skvělé nápady, ale protože je nemohou nebo nechtějí realizovat, tak s nimi nic neudělají a nechají je zapadnout. Prvním cílem IdeasWatch je tedy nenechat tyto nápady “umřít“ a poskytnout prostor pro jejich sdílení,” objasňuje prvotní motivaci pro vznik webu jeho zakladatel Michal Hudeček a dále dodává: 

 

“Druhým cílem je poskytnout inspiraci mladým lidem s podnikatelským duchem. Sám jsem už při studiu přemýšlel o tom, že bych začal podnikat, jen jsem hledal ten správný nápad. Lákala mně možnost dělat na věcech, které mně baví a o kterých si myslím, že mají doopravdy smysl. Nakonec jsem nápad našel a založil si po škole firmu Maintop Business. Pořád ale potkávám lidi, kteří jsou taky nadšení pro rozjíždění vlastních věcí a stejně jako já tehdy jen čekají na tu správnou podnikatelskou inspiraci. IdeasWatch by jim mělo v tomto právě pomoci.”

 

Pomozte tomuto neziskovému projektu upoutat pozornost zahraničních médií!

Pokud se vám myšlenka IdeasWatch líbí, dejte o ní vědět svým známým a podpořte jej na http://www.facebook.com/ideaswatch

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.