Share |

Nestihli jste Code:Mode? Na United Islands to můžete napravit

logo

I letos je součástí doprovodného programu festivalu United Islands České spořitelny Fashion & Design Zóna na Janáčkově nábřeží, kde si budete moci prohlédnout a případně zakoupit výrobky z kolekcí kreativních mladých návrhářů a designerů. Na piazzettě Národního divadla najdete Letní Dyzajn Márket, který nabídne přes 80 tvůrců a designerů. Kromě mnoha dalších například Julius FashionShop, Vuchu, Flamingopark nebo Weggart. V 16:30 a v 18:30 se budete moci inspirovat na Fashion Show probíhající na Janáčkové nábřeží, a v 14:30 shlédnout přehlídku historické romské módy konané pod záštitou Muzea romské kultury na Kampě. Pokud poté budete mít pocit, že „nemáte co na sebe!“, neváhejte a navštivte stánek Votoč Vohoz, ve kterém si vyzkoušíte jejich jedinečný princip výměny „kus za kus“ naživo.

 

Fashion & Design Zóna na Janáčkově nábřeží nabídne opravdu zajímavé značky jako například funky futuristickou Plazma Lab, hraví Tranquillo, šťavnatý Kompot, originální Tate, s láskou dělané Love Music, placky Mys squa- re, kreativní Martha, kabelky Dara Bags, originální punčochy PipiPunk, doplňky Adell a netradiční outdoorová móda Skafandr.

 

UNITED ISLANDS České spořitelny 2012
ostrovy a prostranství při řece Vltavě
21. - 23. června 2012
www.unitedislands.cz
vstupné ZDARMA

3 dny hudby / 200 hudebních projektů z 21 zemí / 10 scén na 4 ostrovech (Slovanský, Dětský, Střelecký, Kampa) / 1 pontonový ostrov / několik vedlejších hudebních a nehudebních scén na Janáčkově nábřeží, Mostě Legií, na Kampě a dalších místech / 27 klubů / 2 afterparty

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.