Share |

Nepromokavé balerínky!

Našli jsme nejverzatilnější botu léta: balerínky Carlie Flat od Crocs™
Summer in Berlin. Crocs™ promo shoot, kolekce Spring/Summer 2011

Vedro-zima-prší-léto-vedro-bouřka-louže-bahno-zima-vedro v různých pořadích a intervalech. Letošní léto zatím vypadá docela aprílově. Nenechte se zaskočit a obujte něco, co vás nezradí. 
Značka Crocs™, úplně původně bota vyvinutá na loď, se za léta své existence rozrostla do úctyhodných rozměrů a unikátní vlastnosti svého patentovaného materiálu Croslite™(extrudovaná pryskyřice, hmota vzniká procesem "pukání" v teple, jako popcorn) převedla i na boty, které se dají nosit normálně (viz rozsáhlé diskuze na téma: "Crocs ano/Crocs nikdy").  Důkazem jsou mimo jiné vydařené balerínky Carlie Flat z letošní kolekce jaro/léto. Materiál je průhledný, což vypadá na noze mimořádně sexy, stejně jako módní otvor vepředu (hurá nalakované nehty). Akupresurní vzorek ve výstelce masíruje chodidlo, výstelka sama je měkkounká, takže super pohodlná, bota nic neváží a hlavně, i kdybyste třeba zapadly do bahna na jednom z letních festivalů, na které se určitě chystáte, stačí botu vzít, strčit do umyvadla a normálně umýt. A pak můžete večer do divadla. Třeba.
Carlie Flat prodává oficiální eshop značky Crocs™ www.urbanlux.cz. Prohlédněte si také letní fotky kolekce Crocs™ z Berlína: celou fotogalerii najdete na facebooku urbanlux.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.