Share |

Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do ČR

foto Roxy

Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do ČR
Termín: 4. 3. 2016
Léto se vrací do ROXY! Nachystejte sluneční brýle, pozitivní vibez a připravte se na nálož nejkvalitnější „super house music“ v podání německé dvojice Andhim. Simon And Tobias patří v současnosti mezi nejosobitější hudební projekty a v březnu poprvé představí pražskému publiku svou směs aktuální house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry.
Těžko si dokážete představit bizarnější místo k seznámení než soutěž v pojídání párků. Právě tam se v roce 2010 Simon and Tobias dali dohromady a toto jedinečné setkání dalo vzniknout „boy bandu“ Andhim. Oba měli před setkáním za sebou bohatou djskou kariéru jako oceňovaní turntablisti (Tobias je několikanásobný DMC Champion) a bylo jasné, kterým směrem se vydají.
Andhim sami nazývají svůj osobitý styl Super House a neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Rok po prvním singlu Beaver se Andhim vyšvihli do TOP 10 Newcomers časopisu Raveline a v průběhu pár let následovala smršt úspěšných tracků jako Hausch nebo Reeves (feat. Super Flu). Kolínsko-berlínská dvojice se nebojí ani tvorby klipů, ve kterých často vystupují viz Melte nebo Boy Boy Boy. Vtipná videa jsou i typická pro jejich netradiční online prezentaci a komunikaci s fanoušky.
Andhim boys poprvé v ČR a byla by chyba nebýt u toho.
EN
Andhim are coming to town and they are‘bout to bring theri finest summer vibez. Simon and Tobias are currently one of the most original and hyped musical duo bringing fresh house music to the world. Andhim are known for their tracks as Boy Boy Boy, Hausch or Reeeves (feat. Super Flu) as well as for their intertaining online communication incl. music videos. 4th March will bet he day of super house music as they call themselves. Be ready!
4. 3. 2015, open 22:00
Andhim (Get Physical/Monaberry, DE) @ ROXY
Support: TBA
Event: 
Vstupenky/Tickets:  290 czk + popl./fee;
V Café NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price – 300 czk
GoOut: https://goout.cz/cs/listky/andhim/yvi/
Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920903
Audio:
Andhim & Solomun - Ibiza: https://soundcloud.com/andhim/andhim-solomun-bbc-radio-one-ibiza-special
Video:
Andhim – Boy Boy Boy: www.youtube.com/watch?v=x-mJUP9hwDM
Andhim – Melte: www.youtube.com/watch?v=w7cETCJlXMs
www.facebook.com/andhimmusic
www.roxy.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.