Share |

Největší český outlet (proč tam jezdit a co tam koupit)

Outlet Fashion Arena v pražských Štěrboholích má otevřeno denně od 10 do 20 hodin
OC ŠTĚRBOHOLY
Fashion Arena Outlet Center Štěrboholy

XXL tričko od Sir Benni Miles, anebo zmrzlinový XXL pohár od Fruitisima? - Za co utratit své poslední peníze? Podobně budete uvažovat, navštívíte-li Fashion Arenu, outletové centrum v pražských Štěrboholích.
S nebývalou intenzitou zaplavují během letní "turistické" sezóny tuzemské webové portály PR články s tipy na tripy (mám na mysli především Lidovky a vybájené příběhy z trinacionálního regionu Nisa - pozn. autora). Zapomíná se, že nejlepší reklamou bývá výsledný produkt, a že lepší než tisíc vylhaných tvrzení je jediná osobní zkušenost. Jedna taková ostatně stála i u vzniku tohoto článku. 
Totiž, na výlet můžete v Praze vyrazit i do obchodního centra, aniž by vaše svítící protišední duše ztratila jediné kvítí. Není nutná ani aktivní příslušnost k NOVA/TERRANOVA lidu, abyste ocenili celodenní courání po obchodech. Fashion Arena toho zkrátka nabízí mnohem víc. Zapomeňte na obchodní centra, výškové budovy, jež připomínají babylónskou věž. Fashion Arena expanduje do šířky a vytváří své vlastní město ve městě. Mimojiné vlastní i vlastní továrnu na zmrzlinu... 
FASHION ARENA ŠTĚRBOHOLY
Když se před čtyřmi lety brány outletu otevřely poprvé, následoval masivní zájem Pražanů, který žel postupně upadal. Nedávno se městečko rozrostlo a příliv návštěvníků stabilizoval - je jich tak akorát, aby se obchody uživily a vy jste si nakupování užili.
V půl a v celou, vás z Depa Hostivař každou hodinu zdarma dopraví kyvadlová autobusová linka přímo do centra dění. Začít můžete v rozsáhlém Adidas Outletu. (Protišední tip: Botičky Star Wars, z šesti tisíc zlevněné na dva.)
 
ZMRZLINOVÉ RANDE
Pokračujte do Converse, kde pod tisícovku pořídíte třeba komixové konversky. Odběhněte si na zmrzlinu, kterou vám do kornoutku přišpendlí dvě krásné princezny. (Protišední tip: Nechte si od nich v troubě rozehřát maliny.) Navíc, zmrzlina má známku čerstvosti - vyrábí se přímo na místě.
Rozmlsané jazýčky ukojte v Lindtu, kde si můžete sestavit vlastní kalorickou, čokoládovou bombu. (Tip: Limetkové čokokuličky vedou!)
V místní parfumérii pořídíte vůně až o 70 procent levněji než v centru Prahy. A nehovoříme o béčkových parfémech, ale o těch áčkových, byť starších kolekcích.
SIR BENNI MILES JE FRAJER
Vrcholem celého neřízeného nákupního dne je ovšem návštěva butiku Sira Benniho Milese. New York stylin'. Prodavači, vykonávající svou profesi srdcem, nikoliv jako nechtěnou brigádu vám řeknou i něco k historii "undergroundové" firmy. Vítejte mezi západní civilizací! Originální trička navíc pořídíte za východní ceny.
Už jste na cestě?


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.