Share |

Nejsledovanější beatboxer vystoupí po opeře v Sydney i v Praze

foto: Jamie MacDowell and Tom Thum

Tom Thum z australského Brisbane boří svým vystoupením rekordy na youtube, jeho video z Tedx Sydney vidělo už přes 43 milionů lidi.​Tom vystupoval ve známé opeře v Sydney, projel se svým turné celý svět a je světovým šampionem v beatboxu. Za týden budou mít možnost poznat jeho nadlidské schopnosti také fanoušci v Praze. Společně s Jamie MacDowllem, se kterým tvoří duo už několik sezón, vystoupí ve středu 11.listopadu v klubu La Loca​. V rámci jejich evropského turné se jedná o jediné vystoupené v České republice.
 
Když vám řeknu, že se živím ústy, se kterými dokážu dělat ty nejzvláštnější věci a dostávám za to zaplaceno, asi to bue znít podezřele. Když dodám, že to většinou dělám v barech nebo na ulicích, moc vám tím nepomůžu. Pravdou je, že jsem beatboxer,” představuje se Tom Thum vlastními slovy. V Praze vystoupí společně s dalším australským hudebníkem. Jamie Macdowell skládá srdceryvné a oceňované písně, které se skvěle doplňují s Tomovým přesným beatboxem a intonací. Talenty obou muzikantů se na jevišti navzájem rozvíjejí, Jamie a Tom představují neodolatelnou kombinaci šarmu a vtipu. Jeden z nich ovládá dobře prsty a ten druhý zase rty!
 
V Praze navíc vystupovali už před dvěma lety, kdy byli hvězdami festivalu Prague Fringe a jejich představení byla vyprodána na dlouhou dobu dopředu. Jamie MacDowell je nadaný písničkář a skladatel, jehož hit Sister se držel několik týdnů na 1.místě australské singlové hitparády​.
 
Jděte si je poslechnout teď, protože už z nich budou hvězdy a lístky nepůjde sehnat” (Broadway Baby). ‘Byli jsme uneseni tím, co jsem ten večer slyšeli a viděli’ (lovemusiclovelife.com).
 
Lístky jsou v předprodeji za 140 Kč/ na místě za 200 Kč.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.