Share |

Nejrychlejší způsob přípravy výborné kávy? 100% arabica v illy kapslích!

foto: illy

Příprava kávy v kávovaru pomocí kapslí patří k nejoblíbenějším v českých domácnostech. Důvodem je hlavně rychlost a jednoduchost přípravy. Stačí si pořídit kávovar a jednotlivě balené kapsle. Pro ranní kávu jen kávovar zapnete, vložíte kapsli a zmáčknete tlačítko. Zbytek stroj vykoná za vás, zatímco se můžete chystat do práce nebo připravit snídani. Za pár vteřin váš byt provoní káva z velmi kvalitní 100% arabicy, kterou obsahuje každá kapsle značky illy. Díky recyklovatelným celoplastovým obalům kapslí illy navíc ochráníte životní prostředí. /WEB/
 
Káva z kapslí bývá opředena mýty ohledně kvality kávy nebo horší chuti. Nehledě na množství odpadu, které z používání kapslí po celém světě vzniká. U značky illy však žádná z těchto obav nemůže obstát. Tato renomovaná italská značka si totiž velmi zakládá na kvalitě, na perfektní chuti své výběrové kávy i na udržitelném rozvoji. Její kapsle se proto vyznačují několika aspekty:
 

  1. Nejkvalitnější káva

V kapslích illy nikdy nenajdete jinou kávu, než jakou koupíte v baleních zrnkové nebo čerstvě mleté kávy. Jedná se vždy o výběrovou 100% arabicu. S výjimkou speciální nabídky monoarabic
(káv z jediného místa) je nenapodobitelná chuť kávy illy pečlivě sestavena degustátory ze směsi devíti druhů kávy. 21 kapslí koupíte za 242 Kč.
 

  1. Velký výběr

Vybírat můžete podle množství kávy, kterou máte nejraději – běžné espresso, espresso lungo.
Nebo podle typu kávy – v nabídce je středně pražená, tmavě pražená, bez kofeinu nebo třeba speciální jednodruhové kávy, tzv. monoarabiky. Ty obsahují vždy kávu jen z jednoho místa původu – z konkrétní plantáže a od konkrétního farmáře. Každý si v bohatém výběru 10 druhů kapslí najde tu svou nejoblíbenější.
 

  1. Minimální odpad na skládky

Nemálo důležité a zároveň unikátní na českém trhu je, že kapsle illy jsou téměř celé vyrobeny z recyklovatelného plastu. Lze zakoupit speciální kleště, pomocí kterých obal rozdělíte na dvě části, kávovou sedlinu vyhodíte do kompostu a plastové součástky jednoduše do plastu.
 
Bonus: Prvotřídní design kávovarů
Značka illy si uvědomuje, že kávovar bývá velmi výraznou součástí kuchyně. Zaměřuje se proto i na jejich vzhled a často spolupracuje s předními designery. Illy kávovary tak vynikají inovativním designem s perfektně propracovanými detaily. Stanou se ozdobou vaší domácnosti a místo schovávání v rohu je rádi vystavíte na viditelné místo.
 
Kávovar illy Francis Francis X7.1
Neobvyklý kávovar navržený renomovaným italským architektem a designérem Lucou Trazzim povyšuje tento praktický přístroj na umělecké dílo. Jedná se o velmi působivý kousek, který bude slušet každému interiéru.
Další jedinečnost kávovaru spočívá v patentované přípravě kávy, která má dva stupně. Během prvního dojde ke smíchání kávy a optimálně zahřáté vody pod vysokým tlakem tak, aby byla vždy zaručena dokonalá extrakce kávy pro podání chuti a vůně. Ve druhé části je káva protlačena na dně kapsle speciálním otvorem a aromatické oleje kávy se smíchají se vzduchem. Výsledkem je espresso s hustou a sametovou pěnou, oříškově hnědým odstínem a intenzivní vůní.
Kávovar je vybaven tryskou pro manuální vyšlehání mléka a přípravu cappuccina a je k dostání za cenu 5 390 Kč.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.