Share |

Nechte se inspirovat osmi retro účesy!

Můj týden s Marilyn by Andrea Josková

Retro je nyní in a to nejen v módě, ale i v oblasti účesů. 60. léta, ve kterých zářily hvězdy jako Brigitte Bardot, Twiggy nebo Elizabeth Taylor, jsou stále sexy a i dnešní ženy z nich mohou čerpat inspiraci. Nová kolekce osmi účesů Retro Nouveau  z rukou českých a slovenských ambasadorů L’Oréal Professionnel přináší současné retro účesy s rafinovaností a ženskou přitažlivostí.
 
Účesy vám mohou být inspirací, ať už jsou vaše vlasy krátké,  jako měla Twiggy,  nebo delší a la Brigitte Bardot. Zrzky začínají být opět trendy, stejně tak jako platinové blondýnky nebo techniky světla a stínu dodávající vlasům nádech lehce „vyšisovaných“ vlasů po slunci, tedy tmavší u kořínků a světlejší délky a konečky. 
 
Vlasy jsou korunou každé ženy a dokáží podpořit její osobnost, proto se nebojte a nechte se inspirovat retro kolekcí účesů a udělejte ze sebe krásku jako z filmu. Sladit se do stylu retro nouveau vám pomohou například úzké sukně nebo kalhoty  s vysokým pasem obepínající postavu, kombinované například s doplňky jako jsou široké metalické pásky nebo boty na platformách.  
 
Užijte si staré dobré retro jako z filmu s jiskrou současných nejnovějších trendů. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.