Share |

NE Potěmkinově aviváži, JO té, která fakt voní

foto JK

Vypadá to jako maličkost, ale...
 
Najít aviváž, která opravdu voní, není žádná sranda. Pod pojmem "voní" rozumějme "voní déle než 30 sekund po vyndání prádla z pračky."
 
Pokud jste navíc byli třeba nějakou dobu v cizině nebo si vozíte drogerii ze zahraničí, víte, že prádlo v Německu nebo ve Švýcarsku vám voní někdy o dost líp. 
 
Najít zdroj vůně a měkkosti v našich luzích a hájích je v podstatě bojová hra, quest, kovbojka a těžká challenge. Výhru ale můžete někdy najít nečekaně, a to přímo pod nosem. Č.4 zmerčilo v PeMi (drogerie s pobočkami na Olšanském náměstí a na Palmovce) aviváž, slibnou tím, že na ní bylo všecko německy. Výrobek pro německý trh? To by mohlo být...
A funguje to. Výrobek neznámého názvu Softlan dělá přesně to, co vám udělají TY SPRÁVNÉ aviváže, tj. prádlo vám voní i poté, co ho usušíte a nějakou dobu necháte sedět ve skříni. Cha. A pak že to nejde!
Softlan je jinak produkt koncernu Colgate Palmolive, má na sobě napsáno, že je vyroben v EU a nechceme vědět, co se s ním stane, až se tu bude prodávat s českými nápisy.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.