Share |

NBA x AF1 launch: přijď pokřtít legendární botu Nike Air Force 1

V úterý 24. října se bude v nově upravené basketbalové speciálce Streetsportline křtít kolekce modelů Nike Air Force 1 Low NBA a NBA dresů. AF-1 totiž slaví 35 let od doby, kdy poprvé spatřily světlo světa. A kromě toho jako první v CZ/SK uvidíte kolekci nových NBA dresů včetně unikátní zabudované technologie NikeConnect. Večerem bude provázet Dom Skywalker a vystoupí např. DJ Wich, Orion&DJ Double J, Cirk La Putyka a určitě bude i Slam Dunk Exhibice.
/FB EVENT/
/Vyhraj v basketbal challenge/
 
Jedním z nejúžasnějších návrhů minulého století jsou bezesporu tenisky Nike Air Force 1. Každý je zná, každý ví, jak vypadají. Málokdo však tuší, že byly v minulosti vyrobeny právě pro basketbalové hráče.
Dnes patří do šatníku nejrůznějších módních ikon. Od jejich zrodu v roce 1982 vzniklo více než 2000 různých modelů od nízkých až po fakt vysoké. Jedním z typických symbolů je malý znáček „AF-1“ umístěný na tkaničce.
 
K 35. výročí těchto legendárních bot byla představena nová kolekce Air Force 1 Low NBA, ale také zcela nová vysoká verze SF AF-1 High. Air Force 1 jsou symbolem inspirace a společenství. Lidé z celého světa nosící AF-1 jsou spojeny v jednu ohromnou komunitu. Od sněhově bílých až po ty nejšpinavější, každý z párů bot píše svůj vlastní příběh – příběh, který bude pokračovat i na releasu nové kolekce ve Streetsportline.
 
Co je NikeConnect?
Počínaje basketbalovou sezonou 2017–2018 se značka Nike propojuje s NBA a přináší unikátní basketbalové dresy s inovativní technologií NikeConnect. Ta umožní každému vlastníkovi dresu získat prostřednictvím aplikace a štítku na dresu speciální personalizovaný obsah jeho oblíbeného sportovce, týmu, přístup k zápasům a exkluzivním nabídkám přímo v jeho smartphonu.  Na akci si budete moci jako první v CZ/SK tuto aplikaci vyzkoušet a omrknou celou kolekci dresů včetně dalšího basketbalového oblečení.
VIDEO, jak NikeConnect funguje.
 
Modely Nike AF-1 Low NBA a kolekce Nike NBA dresů bude exkluzivně dostupná ve Streetsportline, Praha 1.
 
NBA x AF1 launch
Kdy: 24. října 2017  
Kde: Streetsportline, Opletalova 40, Praha 1
V kolik: 17:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.