Share |

Narozeniny ROXY BE23 odstartuje novozélandský Opiuo, vstup bude zdarma

foto pořadatel akce

 
Datum: 19. 10. 2015
 
Stejně jako každý říjen nás i tento rok čekají týdenní narozeniny ROXY. Zahájení má vždy příchuť něčeho speciálního a u nás neviděného. Stejně tomu bude 19. října. Pondělní opening představí poprvé v ČR novozélandského producenta Opiuo. Jako narozeninový dárek pro všechny své fanoušky nabízí ROXY tento večírek zdarma.
 
Představte si přísně namíchaný bassový lektvar skládající se z toho nejšťavnatějšího z glitch hopu, ghetto-funku, někde mezi The Glitch Mob, jazzem, rockem i psychedelií. Vítejte ve světě Opiuo, novozélandského producenta, autora dvou skvělých alb a talentovaného performera chystajícího se na první sólové světové turné. V rámci něj navštíví Prahu a přijede tak popřát klubu ROXY k 23. narozeninám.
 
Opiuo má za sebou dvě kritikou oceňovaná alba, turné po boku Bassnectar, několikrát #1 na Beatportu a hromadu remixů skladeb umělců tak rozdílných jako KOAN Sound, Shapeshifter nebo Ray Charles. Je to právě jeho schopnost kombinovat klasické žánry s moderním přístupy a ostrou basovou linkou a především energická show na pomezí dj setu a live performace, které slibují v ROXY jedinečný hudební zážitek. Vždy na hraně mezi škatulkami, ale vždy svůj, to bude Opiuo na BE23.
 
Jako dárek pro fanoušky ROXY bude toto pondělní zahájení narozeninového týdne zdarma.
A další dárky ještě přijdou.
 
EN
Ever wanted some extra funk in your life? What about some warm syrupy bass sauce to compliment your daily adventure? As an opening of BE23 Anniversary of ROXY, the club presents New Zealand finest producer Opiuo. A Kiwi who now calls Australia home, Opiuo is a chief sufferer of intense musical addiction, spending every spare second creating audible treats and selling out venues throughout the entire world. He's performed alongside the likes of Pretty Lights and Bassnectar and has reached #1 chart positions on Beatport. In turn, inspiring and captivating people all over with his highly original and uncontrollably addictive take on fun fuelled electronic music. His remix credits span world renown artistic icons like Infected Mushroom, Kimbra and KOAN Sound. This show will be FREE for all the fans of ROXY as a Bday present. Let’s celebrate!
 
FB Event: www.facebook.com/events/712146048916090/
 
Opiuo (NZ) @ ROXY
19. 10. 2015 – Start 22:00
Support: TBA
Vstupenky/tickets: Zdarma/Free

Audio:
Opiuo – Snorkle www.youtube.com/watch?v=ZU0dUd7WGJQ
Ray Charles – Good Thymes (Opiuo remix) www.youtube.com/watch?v=iWdNG31UaKs
 
Video:
Melbourne 2014 - www.youtube.com/watch?v=JobKCRU5uIM
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.