Share |

Narozeninový dům a Mahapurusha Ayurveda otevřely své brány v Přívozní ulici

Narozeninový dům Creative World
Holešovický dům není zdaleka jen narozeninovým, ale zejména tvůrčím prostorem pro všechny generace, místem pro setkávání při zajímavých workshopech na nejrůznější témata, místem, které se bude měnit podle ročních období, podle akcí, návštěvníků a zejména místem, které přináší kvalitní kuchyni, kdy je jídlo tvořeno přímo před zákazníky v otevřeném bistru a kde samozřejmě ochutnáte dobroty od českých farmářů. Hudba, pohyb, taneční večery, DJs, tvorba, workshopy, jóga, v denních hodinách spoustu her a zábavy pro děti a mnoho dalšího, to vše ukrývá Narozeninový dům Creative World. Prostor je členěn do různých zákoutí ve stylech jako Alenka za zrcadlem, retro, Laurel a Hardy a další.
Spodní patro Creative World nabízí pro děti vodní radovánky a zejména rozsáhlou plochu pro tvorbu určenou všem generacím. Nechybí levandule Chodouňská, kterou si dosyta užijete v levandulovém altánku při tvorbě šperků ve spolupráci s Jabloneckou bižuterií. Než se však oddáte tvorbě šperků, musíte projít chodbou, která je královstvím zejména pro ženy a dívky s mnoha kostýmy k prodeji i zapůjčení a dalším oblečením z ČR či Indie.

Hledali jsme starý brownfield nebo větší opuštěné prostory, které by nabídly ducha našemu tvůrčímusvětu a nápadům, kterými bavíme české rodiny s dětmi už 9 let. Našli jsme jej nakonec na Praze 7v Holešovicích v komerčním objektu poblíž Vltavy a věříme, že si brzy získáme návštěvníky nejen z celéPrahy pro náš originální tvůrčí svět propojený s relaxem. Vy, kdo vnímáte pochody v přírodě,potřebujete tvořit, pěstovat, kutit nebo si jen tak hrát, a nebojíte se postavit věčně nabízenému servisu konzumu ze všech stran, přijďte a sdílejte s námi, vašimi blízkými, dětmi, rodiči, přáteli i kolegy multifunkční prostor, kde vám bude hezky,“ Říká Helena Neumannová, jedna z autorek projektu.
Druhou ženou v projektu je Milena Krčálová, která stojí zejména za produkcí celého domu a spoluprací s tradičními českými firmami, umělci i kreativci, kteří mají co nabídnout. „Po dobrém jídle a pití v otevřeném bistru vás zvu do papírového světa, zahradnictví pro kutily, šperkařské dílny, do levandulového budoáru, tvůrčího ateliéru se starými psacími stroji, šicími stroji, krajkou nebo dřevěnými komponenty ze slavné albrechtické hračkárny DETOA či na vodní radovánky pro děti,“ uzavírá Milena.
 
Narozeninový dům Creative World navazuje na park z roku 2015 na Zličíně (nyní přestěhován do Chodouně, kde dojde k přestavbě) a rovněž na dosavadní mobilní akce CW a Park Tři věže.

Mahapurusha Ayurveda Centrum (slovo pocházející ze sanskrtu, znamená velká duše)
Jak již samotný název napovídá, součástí rozlehlého domu o 900 m2 bude také Ayurveda Centrum, které z počátku nabídne Ayurvédské olejové masáže pro dokonalou relaxaci a prokrvení těla (Kalari, Rejuvenation a Abhyangu), levandulové koupele, párový box nebo shiro dharu, v rámci relaxu bude možnost si odpočinout s psychowalkmanem a dopřát si či jimi obdarovat nejrůznější relaxační balíčky různé balíčky obsahující masáž obličeje, hlavy, celo-tělový peeling a další.

S příjezdem doktora Manoje Mohana pak bude nabídka rozšířena o mnoho dalších speciálních Ayurveda technik a osobní konzultace (překlady budou zajištěny), no a v neposlední řadě také s příjezdem dalšího maséra z Indie bude rozšířena také nabídka masáží (předpokládaný příjezd obou kolegů listopad 2017).
 

Otevírací doba Creative World:

8.00 – 21.00 hod.

Otevírací doba Mahapurusha:

Po: 10.00 - 20.00 hod

Út-Pá: 9.00 - 20.00 hod

So: 10.00 - 17.00 hod


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.