Share |

Napište si na listopad: Czech Design Week podzim 2017

Na týden od 27.11. do 3.12. se chystá čtvrtý ročník Czech Design Weeku.

Přijedou zahraniční designéři ze Švédska, Belgie, Itálie nebo přední polský designér Sebastian Pietkiewicz a německá designérka Jenny Ritzenhoff. Co se týče lokálních jmen - jedna z předních českých značek bude Tatra, která připraví výstavu ze své historie. Dále netradiční instalaci představí značky Prim, Preciosa a Koh i Noor.  Czech Design Week bude hostit studenty z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně či z Uměleckořemeslné a oděvní školy v Libervi a oděvní školy v Liberci, studenty skláře Jaroslava Bejvla nebo studenty Fakulty  designu a umění Ladislava Sutnara ZČU v Plzni, ateliéru fashion design Heleny Krbcové či ateliéru Kov a šperk pod vedením Petra Vogela. 
 
Vedení Czech Design Week bylo pozváno na World Design Summit, který se uskuteční 16.-25.10. v Montrealu. „Pozvání na tuto prestižní událost, kde se setkají designové špičky celého světa a zaměří se na formování budoucnosti skrze design, svědčí o významu a vnímaní festivalu Czech Design Week i v zahraničí.“ dodává ředitel festivalu Lukáš Pipek. To dále potvrzuje spolupráce s Venice Design Week.
Akce se koná v Hybernské 4.
Kdo má zájem se přihlásit jako vystavující designér na Czech Design Week Podzim, může tak učinit nejpozději do 15.10.2017.
www.czechdesignweek.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.