Share |

Nakupmodu.cz: další módní tipy, které si můžete koupit teď hned

foto nakupmodu.cz

Přinášíme vám další novinky z portálu www.nakupmodu.cz - outfity, které si můžete ihned koupit.
Dámský outfit
Rezavá je barvou typickou pro podzim. Zlátnoucí listí a zrající ovoce prozařují krátící se dny. Ani babí léto však netrvá věčně a proti dešti a plískanicím je nejlépe bojovat barevným outfitem, který je pohodlný, chic a ochrání před nepřízní počasí. Přesně takový je také outfit pro tento týden. Pohodlné baleríny mohou být nošeny jak naboso, tak s punčochami, slim jeansy zvýrazní křivky, které nejsou ukryté pod svrchníkem. Oranžovo-rezavá barva trenchcoatu, s hladkou úpravou, který odolá větru i lehkému dešti rozsvítí den nejen nositelce, ale také náhodným kolemjdoucím. Taška z hnědě patinované umělé kůže je dostatečně prostorná na to, aby pojmula vše důležité. Lesk pak dodávají visací náušnice ze žlutého kovu, s motivy srdíček. 
 
 
KENVELO přináší exkluzivně pro nakupmodu.cz tento outfit s výraznou slevou! 
 
 
 
Pánský outfit
Zpátky do školy
Dnešní pánský outfit se vyznačuje pohodlím a mladistvou uvolněností. Podzimní dny, které jsou charakteristické rychlými změnami teplot, vyžadují používání vrstvení a doplňků, které je snadné schovat do kapsy, ale když je třeba, zahřejí. Jeansy a tričko jsou občas nazývány uniformou, avšak na druhou stranu, první měsíce podzimu, s začátkem školního a akademického roku a s jedním z vrcholů pracovního vypětí, si podobně praktické oblečení vyžadují. Neboť kdo by měl čas přemýšlet nad tím, jestli jsou správně vyžehlené puky u kalhot a jestli má košile správnou barvu, když se na něj valí důležitější věci? Praktická hnědá bunda není ani tak hrubá, aby v ní bylo horko a deformovala postavu, přesto zahřeje a vypadá stejně chic zapnutá, i ležérně rozhalená. 
 
KENVELO přináší exkluzivně pro nakupmodu.cz tento outfit s výraznou slevou! 
 
 
 
Dámské detaily
Rezavolososový svetřík s krátkým rukávem a příjemným oválným výstřihem je vyroben z bavlněné pleteniny. Kvalitní úplet, ozdobený reliéfním vzorem se nevytahuje, avšak spolehlivě se přizpůsobí postavě. 
 
 
Cena původní 299,- Kč
Sleva 60%
Nyní 119,- Kč
 
 
 
Rezavý trenchcoat je klasickým kouskem šatníku. Dvouřadé zapínání, hluboké kapsy, manžety a výložky na ramenou jsou typickými prvky tohoto nesmrtelného kousku, podobně jako plátěný opasek. Díky vypasovanému střih kabátek skvěle padne na ženskou postavu, tvar je případně možné upravit i opaskem. Pevná látka s bavlněným základem a kvalitní povrchovou úpravou ochrání před větrem i slabším deštěm. 
Cena původní 999,- Kč
Sleva 60%
Nyní 399,- Kč
 
 
Baleríny s nízkým podpatkem mají příjemně zakulacenou špičku. Gumička všitá po obvodu zajišťuje perfektní pozici boty během chůze. Umělý materiál, se semišovou úpravou je nenáročný na údržbu, přesto však skvěle vypadá, stejně jako mašle zdobící přední část boty. 
Cena původní 499,- Kč
Sleva 60%
Nyní 199,- Kč
 
 
 
 
 
Široký opasek z umělé kůže je ideální pro ty, kteří používají kalhoty s různou výškou pasu. Díky vysekávaným otvorům ve tvaru kapek, které mají jednak dekorativní funkci, ale také funkci dírek, je možné upravit opasek prakticky na jakýkoli obvod. 
 
Cena původní 149,- Kč
Sleva 60%
Nyní 59,- Kč
 
 
 
Klasické slim jeansy, z tmavého denimu s elastanem dokonale zvýrazní křivky ženské postavy. 
Cena původní 699,- Kč
Sleva 50%
Nyní 349,- Kč
 
 
 
 
Taška z umělé kůže, v barvě patinované hnědé, doplněná o zlaté detaily. Díky kvalitnímu ušití a použití cvoků je dostatečně trvanlivá a vhodná jak k nošení v ruce, tak k nošení přes rameno. Uzlíky na jezdcích zipů usnadňují manipulaci, praktickým detailem jsou i dvě menší kapsičky vně tašky. 
Cena původní 599,- Kč
Sleva 60%
Nyní 239,- Kč
 
 
 
Dámské kalhotky z jemného elastického materiálu  Lemy jsou ozdobeny decentní kraječkou,sexy černá barva je vyvažována jemnými puntíky a roztomilou mašličkou. 
Cena původní 99,- Kč
Sleva 60%
Nyní 39,- Kč
 
 
 
Visací náušnice ze žlutého kovu s motivem srdíček. Tři jemné řetízky jsou zakončený třpytivými srdíčky se středem z bílého krystalu, závěs je opatřen bezpečnostním uzavíráním. 
Cena původní 179,- Kč
Sleva 60%
Nyní 72,- Kč
 
Pánské detaily
 
Pohodlné pánské tričko v šedé barvě Vás zaujme svým potiskem. Pokud preferujete lehce avantgardní až punkový styl poslední doby, šedý bavlněný úplet, slim fit střih a realistický potisk nemůžou chybět ve Vašem šatníku. 
Cena původní 249,- Kč
Sleva 60%
Nyní 99,- Kč
 
 
Hnědá bunda je ideálním partnerem pro chladné podzimní dny. Spíše lehčí provedení je příjemné pro outfity do města. Elastické náplety na rukávech a na spodním lemu zajišťují tepelný komfort, komfort při nošení  vytváří příjemný materiál a lehce vypasovaný střih. Detaily jsou tvořeny kapsami na zip a kapsou na doklady či peněženku, na prsou. Součástí je také kapuce, kterou je možné odejmout. 
Cena původní 999,- Kč
Sleva 60%
Nyní 399,- Kč
 
 
Pohodlné bavlněné boxerky s elastanem se přizpůsobí každé postavě. Příjemný materiál a propracovaný střih jsou doplněny o pevnou gumu v horním lemu, která se může stát jedním z prvků Vašeho stylingu. 
Cena původní 199,- Kč
Sleva 60%
Nyní 79,- Kč
 
 
Dvouknoflíkové jeansy z tmavě modrého denimu se díky svému pohodlnému střihu stanou hvězdou vašeho šatníku. Snížený pas, bílé štěpování, široká očka na pásek a detail, v podobě očka na zavěšení karabiny, dělají z tohoto modelu přirozené pojítko mezi původním posláním jeansů a jejich přísně sofistikovanou podobou. 
 
Cena původní 999,- Kč
Sleva 60%
Nyní 399,- Kč
 
 
Čepice z jemné pleteniny a příjemného hřejivého materiálu je elastická, takže se přizpůsobí každému tvaru hlavy a účesu. 
 
Cena původní 199,- Kč
Sleva 60%
Nyní 79,- Kč
 
 
Oba outfity koupíte na www.nakupmodu.cz - brzy vám přineseme další tipy.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.