Share |

Nadchlo nás: Ráj dětí a postrach peněženek v Praze

foto autorka

Starobylé britské hračkářství Hamleys otevřelo Na Příkopě obří pobočku. První v ČR.
 
Dvě rozlehlá podlaží překypují tisíci hračkami klasickými i hi-tech modely.
Ale - není to jen obchod, spíše kombinace prodejny a lunaparku, kde si děti mohou i jen tak zařádit: v prostoru je gigantická skluzavka, historický kolotoč, závodní dráha, vodní prvky apod. Zábava začíná!
-
O Hamleys
 
Prostor o ploše 6 130 m2 zahrnuje nové koncepty navržené tak, aby provázely celé rodiny světem zábavy a poznání. 
 
Český partner Hamleys, společnost Inexad, ve spolupráci se specialistou na atrakce Paragon Entertainment, přináší svět Hamleys v Praze, který je mnohem více, než místem pro pouhé nakupování.
 
Nový koncept pod názvem Hamleys World zahrnuje interaktivní atrakce pro děti, které provázejí zákazníky na cestě po dvou podlažích. Každé patro je kombinací prodejny, atrakcí a zábavy, nabízejících pastvu pro všechny smysly. Návštěvníci zde najdou závodní dráhu, ozvučený kolotoč, obří skluzavku, interaktivní vodní prvky, fotostěny s živými postavami a mnoho dalších možností zábavy a her. Ocitnou se tak na místě lákajícím k ponoření se do objevování, které nabídne dokonce velkou raketu startující každý den. 
 
Hamleys Praha se nachází ve zrenovované obchodní a administrativní budově na rohu ulic Na příkopě a Panská v historickém centru Prahy, na adrese Na příkopě 14. Světově proslulá značka se tak stává jedním z největších lákadel při návštěvě české metropole. 
 
Gudjon Reynisson, CEO Hamleys, řekl: „Hamleys znamená radost z hraček a jedinečné zážitky pro rodiny na celém světě. Díky partnerství se společností Inexad máme v Praze fantastickou možnost rozvíjet maloobchodní zákaznickou zkušenost v našem pojetí tak, aby byla ještě více nezapomenutelná.”   
 
Pavel Čmelík, ředitel společnosti Inexad, která je držitelem licence Hamleys pro střední Evropu, řekl: „Máme velkou radost, že nyní mohou i zákazníci v Praze sami zažít, co znamená Hamleys. Dokážete si představit něco úžasnějšího pro vaše děti, než svět zábavy s více než padesáti tisíci hraček a plný atrakcí na dosah ruky? Nic nemůže být lepší, než vidět jejich šťastné tváře, budou nadšeny! Hamleys Praha otevíráme proto, abychom plnili jejich sny a dali vzniknout společným vzpomínkám rodin z celého světa. Máme fantastický tým demonstrátorů hraček a bavičů a chystáme spoustu překvapení, která zákazníci nikdy předtím nezažili."
 

V současnosti působí ve 22 zemích světa s celkovým počtem 75 obchodů.
www.hamleys.cz 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.